به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این رویداد ۱۷ بهمن ماه ساعت ۱۳ الی ۱۷، با تدریس دکتر امین الوانچی، دکتر سعید رکوعی، دکتر غزال راهب، مهندس رضا آزاد، دکتر ساسان سوادکوهی فر، مهندس عرفان سوادکوهی فر، مهندس سیاوش مقدم، مهندس عباس اسدی، به صورت مجازی و حضوری (امکان حضور برای دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاه صنعتی شریف) برگزار میشود.
«آشنایی با مدلسازی اطلاعات ساخت (BIM)، «معرفی مجموعه استانداردهای ملی ۲۳۱۹۸»، «پیادهسازی BIM در پروژه های عمرانی کشور، چالشها و فرصتها»، «رویکردهای بکارگیری BIM در سازمانهای حوزه ساخت»، «تجربیات پیادهسازی BIM در شرکت مشاور، پروژهی طراحی و نظارت بیمارستان ۲۵۰ تخت خوابی»، «کتابخانه ملی اشیا»، «برنامه استراتژیک BIM در استان تهران» و «ارائه راهکارهای یکپارچگی پیادهسازی مدیریت ریسک در پروژههای زیرزمینی شهری با استفاده از قابلیتهایOpen BIM» از جمله موضوعات و سرفصلهایی است که در این دوره ارائه خواهد شد.
علاقهمندان میتوانند جهت ثبت نام رایگان از طریق لینک https://pmbim-sharif.ir/product/bim-school/ اقدام کنند.
مدلسازی اطلاعات ساخت (BIM) از آخرین دستاوردهای صنعت ساخت و ساز برای بهبود بخشهای مختلف فرآیند مدیریت پروژه در چرخه عمر پروژههای عمرانی است. استفاده از BIM، با وجود مزایای فراوانی که میتواند در بهبود بخشهای مختلف فرآیند مدیریت پروژههای عمرانی به همراه داشته باشد، دارای جنبهها و ابعاد بسیار گستردهای است. این امر سبب پیچیدگی استفاده از این تکنولوژی مترقی در پروژههای عمرانی شده است و سبب شده است که پیادهسازی آن در بسیاری از پروژههای عمرانی نتایج مورد انتظار مدیران این پروژهها را به همراه نداشته باشد. آشنایی مدیران و کارشناسان فعال در پروژههای عمرانی با ابعاد مختلف مدیریتی، فنی و نرمافزاری BIM میتواند شانس موفقیت پیادهسازی BIM در این پروژهها را افزایش دهد و به بهبود هر چه بیشتر مدیریت پروژههای عمرانی بیانجامد.
انتهای پیام
نظرات