• شنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402110704479
  • خبرنگار : 71496

سازمان جهانی بهداشت: ادعاهای دروغ تل‌آویو جان کارمندان ما را به خطر قرار می‌اندازد

سازمان جهانی بهداشت: ادعاهای دروغ تل‌آویو جان کارمندان ما را به خطر قرار می‌اندازد

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت ضمن رد اتهام‌هایی که رژیم صهیونیستی علیه این سازمان مطرح کرده، تاکید کرد که ادعاهای اسرائیل دروغ و آزاردهنده بوده و کارمندان این سازمان را در معرض خطر قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، تدروس ادهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس بر مخالفت این سازمان با اتهام‌های مطرح شده از سوی رژیم صهیونیستی از جمله ادعای «همدستی با جنبش حماس و بی‌توجهی به مشکلات اسرای اسرائیلی در غزه» تاکید کرد و گفت: این ادعاهای دروغین آزاردهنده بوده و می‌تواند کارمندان ما را به خطر بیندازد.

ادهانوم گبریسوس در ادامه تاکید کرد که این سازمان بین‌المللی بی‌طرف بوده و برای سلامتی همه مردم تلاش می‌کند.

نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در نشست روز پنج‌شنبه شورای اجرایی سازمان جهانی بهداشت، این سازمان را به همدستی با حماس متهم کرد و مدعی شد که این سازمان به شواهد و مدارکی که نشان می‌دهد جنبش فلسطینی (حماس) از بیمارستان‌های غزه برای اهداف تروریستی استفاده کرده، توجهی نکرد، در حالی که اینها ادعاهایی هستند که از سوی نهادهای بین‌المللی متخصص رد شد.

پیش از این هماهنگ‌کننده تیم‌های پزشکی فوق‌العاده سازمان جهانی بهداشت گفته بود، «هیچ دلیل و مدرکی دال بر استفاده از بیمارستان‌های غزه برای اهدافی غیر از اهداف پزشکی وجود ندارد».

احمد المنظری، مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت دو روز قبل تاکید کرد که «شرایط در نوار غزه فاجعه بار بوده و تعداد کارمندان نهادهای پزشکی تا پنج درصد کاهش یافته و حملات علیه نهادهای بهداشتی نقض آشکار قوانین بین‌المللی انسانی است».

المنظری گفت: تنها راه‌حل، توقف فوری حملات اسرائیل و ایجاد گذرگاه‌های متعدد برای انتقال کمک‌ها است.

رئیس سازمان جهانی بهداشت برای مردم غزه گریست

رئیس سازمان جهانی بهداشت روز پنجشنبه در یک درخواست احساسی از هیئت حاکمه سازمان جهانی بهداشت، که شرایط غزه را «جهنمی» توصیف کرد، خواستار آتش بس و «راه حل واقعی» شد.

تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، که در دوران کودکی در جنگ زندگی کرده و فرزندانش در طی بمباران جنگ مرزی اتیوپی با اریتره در سال‌های ۱۹۹۸-۲۰۰۰ در پناهگاهی مخفی شدند، در توصیف شرایط غزه که در آن بیش از ۲۶۰۰۰ تن به شهادت رسیدند، گریست.

تدروس در حالیکه اشک‌هایش را پاک می‌کرد، به هیئت اجرایی سازمان جهانی بهداشت گفت: من به خاطر تجربه خودم معتقدم که جنگ راه حلی به همراه نمی آورد، مگر جنگ بیشتر، نفرت بیشتر، عذاب بیشتر، ویرانی بیشتر. پس بیایید صلح را انتخاب کنیم و این موضوع را از طریق سیاسی حل کنیم.

وی پیش از پایان سخنانش در ژنو در جریان بحث در مورد وضعیت اضطراری بهداشتی غزه گفت: «فکر می‌کنم همه شما راه‌حل دو دولتی و غیره را گفته‌اید و امیدوارم این جنگ پایان یابد و به یک راه‌حل واقعی تبدیل شود.»

تدروس هشدار داد که افراد بیشتری در غزه از گرسنگی و بیماری خواهند مرد. او گفت: اگر همه اینها را اضافه کنید، فکر می‌کنم درک وضعیت جهنمی غزه آسان نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha