محمد رمضانی، عضو هیات مدیره این شرکت فناور مستقر در پارک علم و فناوری کرمان در گفتوگو با ایسنا، چراغهای راهنما را از محصولات این شرکت دانست و گفت: تولید چراغهای راهنمایی و رانندگی از محصولات این شرکت است و ۶۰ تقاطع استان کرمان، هرمزگان و خراسان رضوی مجهز به این چراغها شدهاند.
وی با بیان اینکه این چراغها از نظر نرمافزاری و سختافزاری قابلیت هوشمندسازی را دارد، اظهار کرد: مانیتور بالای این چراغها علاوه بر آنکه زمان قرمز بودن چراغ را اعلام میکند، قابلیت اعلام ترافیک را نیز دارد.
رمضانی اعلام دمای هوا، آلودگی هوا، تقویم و ساعت را از دیگر ویژگیهای این محصول نام برد و یادآور شد: این مانیتورهای هوشمند در ارتقای فرهنگ ترافیکی شهروندان مؤثر است. در چراغهای فانوسی راهنمایی نسل قدیم تنها رنگ چراغ تغییر میکند، ولی در این محصول امکان ارتقای فرهنگ ترافیکی را ایجاد کردیم، به گونهای که وقتی چراغ از سبز به زرد تبدیل میشود، به فارسی اعلام میکند که رانندگان باید توقف کنند.
عضو هیات مدیره این شرکت ادامه داد: بررسیهایی که انجام دادیم، نشان میدهد در تقاطعهایی که این چراغ راهنما نصب شده است، در تغییر رفتار رانندگان مؤثر بوده است.
رمضانی، اعلام هشدار بستن کمربندهای ایمنی و توقف خودروها در پشت خط عابر پیاده را از دیگر مزایای این چراغها ذکر کرد و افزود: ما ۱۲ نمونه از این چراغها را در بندرعباس نصب کردیم و در شرایط آب و هوایی و رطوبتی این شهر، این محصول خرابی نداشته است و ترافیک شهری را به هم نزده است.
وی با بیان اینکه این محصول برای شرایط مختلف آب و هوایی و آلودگی ریزگرد متناسبسازی شده است، خاطر نشان کرد: تاکنون چراغهای راهنمایی و رانندگی فانوسی در ایران تولید میشده است، ولی این محصول هوشمند و در بستر شبکه کار میکند و نیازی به کابل ۱۶ رشتهای در میان چراغها ندارد.
به گفته این محقق، با استفاده از یک کابل شبکه، ۳ تیر با یکدیگر مرتبط میشوند و اطلاعاتی که بر بستر شبکه قرار میگیرد، هر تیر اطلاعات خود را دریافت کرده و به نمایش میگذارد.
انتهای پیام
نظرات