• پنجشنبه / ۵ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1402110503556
  • خبرنگار : 71263

مالکیت خارجی زمین‌های کشاورزی در آمریکا حساسیت برانگیز شد

مالکیت خارجی زمین‌های کشاورزی در آمریکا حساسیت برانگیز شد

مالکیت خارجی زمین‌های کشاورزی آمریکا با سرمایه‌گذاری قابل توجه چین، به حدود ۴۰ میلیون هکتار افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، موضوع مالکیت چین بر زمین‌های کشاورزی آمریکا، نگران کننده شده است و شش ماه پس از این که یک لایحه دو حزبی با هدف جلوگیری از خرید زمین‌های کشاورزی آمریکا توسط چینی‌ها معرفی شد، این موضوع توجه بیشتری را به خود جلب کرده است.

حتی بلومبرگ در گزارشی نوشت: آمریکا شاهد ربوده شدن بیشتر و بیشتر حاصلخیزترین زمین‌های خود توسط چین و سایر خریداران خارجی است. اما مشکل بزرگ همچنان باقی است: به دلیل مشکل مربوط به نحوه رصد چنین داده‌هایی توسط دولت آمریکا، دانستن این که چین چه وسعتی از زمین‌های کشاورزی را خریداری کرده، دشوار است.

طبق داده‌های وزارت کشاورزی، مالکیت و سرمایه‌گذاری خارجی در زمین‌های کشاورزی آمریکا، مراتع و جنگل‌ها، به حدود ۴۰ میلیون هکتار در سال ۲۰۲۱ افزایش یافت که ۴۰ درصد نسبت به سال ۲۰۱۶ افزایش یافته است. بررسی و تحلیل دفتر حسابدهی دولت آمریکا که یک سازمان دیده بان غیر حزبی بوده و به کنگره گزارش می‌دهد، اشتباهاتی را در داده‌ها از جمله بزرگترین مالکیت زمین مربوط به چین که دو بار شمارش شده است، نشان داد. چالش‌های دیگر شامل اتکای وزارت کشاورزی آمریکا به خارجی‌هایی است که فعالیت‌های خود را، خود گزارش می‌دهند.

در نتیجه، مالکیت خارجی زمین‌های کشاورزی آمریکا، توجه واشنگتن را به خود جلب کرده است، زیرا نگرانی‌ها نسبت به تهدیدهای احتمالی برای زنجیره‌های تامین مواد غذایی و سایر خطرات امنیت ملی افزایش پیدا کرده است و همانطور که پیش از این گزارش شده بود، قانونگذاران خواستار ممانعت از فروش زمین‌های کشاورزی به چین و کشورهای دیگر شده‌اند.

بدون بهبود فرآیندهای داخلی، وزارت کشاورزی آمریکا نمی‌تواند اطلاعات قابل اعتمادی را در مورد مکان و مساحت زمین‌های کشاورزی آمریکا در اختیار افراد خارجی، به کنگره یا مردم گزارش کند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، دفتر حسابدهی دولت آمریکا، شش توصیه ارائه کرده که شامل اشتراک گذاری به موقع و تکمیل داده ها از سوی وزارت کشاورزی با کمیته سرمایه‌گذاری خارجی در آمریکاست و با سرعت اداری معمول، قطعا هیچ کدام از این موارد تا سال‌ها اجرایی نخواهند شد و به غول‌های خصوصی و دولتی چینی اجازه می‌دهند زمین‌های کشاورزی حاصلخیز آمریکا را خریداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha