مهران زینلیان، امروز(سهشنبه، ۳ بهمن) در ستاد تسهیلات سفر منطقه غرب استان اصفهان که به میزبانی تیران برگزار شد، اظهار کرد: شرکتهای دانشبنیان و گردشگری دو اولویت مهم استان اصفهان است که بخش عمدهای از درآمدها از این دو حوزه است.
وی با بیان اینکه به جز دو عرصه صنعت و کشاورزی مابقی بخشهای اقتصادی، خدمات محسوب میشوند، تصریح کرد: ۷۰ درصد از درآمد استان اصفهان از خدمات است که گردشگری یکی از محلهای درآمدی این حوزه به حساب میآید.
به گزارش ایسنا، معاون عمرانی استاندار اصفهان ادامه داد: با وجود صنعت پیشران استان اصفهان اما حوزههای خدماتی توانستهاند بیشترین درآمد را داشته باشند که باید در این حوزهها سرمایهگذاری کرد.
وی با بیان اینکه گردشگری یکی از فرصتهای ناب اقتصادی و فرهنگی اصفهان است، تصریح کرد: رفع موانع فعالیت و حمایت از سرمایهگذاران این حوزه باید در سراسر استان مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
زینلیان به تهیه طرح جامع گردشگری استان اصفهان اشاره کرد و یادآور شد: شهرستانها باید سهم خود را در این طرح مشخص کنند و همسو با سیاستهای کلان پیش بروند.
وی از فرمانداران و مدیران مسئول در حوزه گردشگری شهرستانها خواست تا پنج پروژه کلان گردشگری برای منطقه خود مشخص کرده و به ستاد تسهیلات سفر استان اصفهان معرفی کنند.
قائم مقام ستاد تسهیلات سفر استان اصفهان بر ضرورت همافزایی و تعامل بین شهرستانها در توسعه خدمات گردشگری تأکید کرد و گفت: ایجاد مسیر گردشگری یکی از اقدامات کارآمد در این حوزه است که میتواند علاوه بر همافزایی بین شهرها، فرصتهای خلاق گردشگری هم ایجاد کند.
وی به ظرفیت گردشگری تیران و کرون اشاره کرد و گفت: قلعه قمیشلو تیران یکی از فرصتهای تاریخی و گردشگری محسوب میشود که در تعارض محیطزیست و میراث فرهنگی تاکنون نتوانسته میزبان گردشگران باشد که این اختلاف با رایزنیهای صورت گرفته حل شد و امکان سرمایهگذاری فراهم خواهد شد.
صنعت گردشگری محور توسعه اقتصادی تیران و کرون
همچنین فرماندار تیران و کرون به محورهای توسعه اقتصادی این شهرستان اشاره کرد و گفت: صنایع پاک و دانشبنیان، کشاورزی نوین و گردشگری سه محور توسعه برای تیران و کرون مشخص شدهاند.
علی محمدی کیا افزود: هوای پاک، طبیعت بکر و موقعیت جغرافیایی این شهرستان باعث جذب توریست و رونق صنعت گردشگری شده است.
وی ادامه داد: شرایط برای سرمایهگذاران بخش گردشگری تسهیل شده و در حال حاضر امکانات زیرساختی مثل اقامتگاهها در حال توسعه بوده و در آینده شاهد طرحهای روستایی و شهری در حوزه گردشگری خواهیم بود.
انتهای پیام
نظرات