• سه‌شنبه / ۳ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402110301907
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

بازدید رایگان از موزه‌های سیستان و بلوچستان در روز ولادت حضرت علی(ع)

بازدید رایگان از موزه‌های سیستان و بلوچستان در روز ولادت حضرت علی(ع)

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: به مناسبت میلاد امیرالمومنین حضرت علی(ع) بازدید از موزه‌های استان در این روز رایگان است.

محمدهادی طهرانی‌مقدم در گفت وگوبا ایسنا، اظهار کرد: بنا بر پیشنهاد بنیاد بین‌المللی غدیر و موافقت وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی، بازدید از موزه‌ها و اماکن فرهنگی ‌تاریخی در سرتاسر استان در روز پنج‌شنبه ۵ بهمن مصادف با ۱۳ رجب رایگان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان وبلوچستان افزود: در استان تعداد ۹ موزه وجود دارد که در این روز از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ موزه‌های فعال به منظور بازدید رایگان عموم دایر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha