به گزارش ایسنا، در جلسه علنی نوبت صبح امروز دوشنبه مجلس و در ادامه بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۳ در بخش درآمدی، بند چ تبصره ۶ این لایحه برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع شد.
در این بند آمده است: «به وزارت امور اقتصادی و دارایی (سازمان امور مالیاتی کشور) اجازه داده میشود مالیات و عوارض ارزش افزوده مؤدیان مالیات بر ارزشافزوده بابت هر یک از دورههای سنوات ۱۳۸۷ تا ۱۴۰۰ که اظهارنامههای خود را در موعد مقرر تسلیم ننموده و تاکنون مورد رسیدگی قرار نگرفتهاند و مالیات آنها نیز برآورد نشده است را از طریق حسابرسی سامانهای (سیستمی) بر اساس میزان فعالیت، اطلاعات موجود در سامانههای مالیاتی، سوابق مالیاتی پرونده عملکرد و با توجه به میزان اعتبارپذیری خرید کالا و خدمات فعالیت مؤدیان مذکور، بر اساس دستورالعملی که به پیشنهاد سازمان امور مالیاتی کشور ظرف یک ماه پس از لازم الاجراء شدن این قانون به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی میرسد، تعیین و اظهارنامه برآوردی تولید نماید.
در صورت اعتراض اینگونه مؤدیان به مالیات تعیین شده پرونده قابل طرح در هیأت موضوع تبصره ۱ ماده (۲۱۶) قانون مالیاتهای مستقیم خواهد بود. مجموعه جریمههای قابل پرداخت توسط مؤدی از هر نوع در این بند نمی تواند از ۵۰ درصد اصل مالیات تعیین شده بیشتر باشد.»
انتهای پیام
نظرات