به گزارش ایسنا، تظاهراتی در حمایت از فلسطین روز شنبه ۲۰ ژانویه از میدان جمهوری پاریس تا شهر بروکسل در بلژیک آغاز شد. این راهپیمایی بزرگ تا اول فوریه ادامه خواهد داشت.
شرکتکنندگان که برای «راهپیمایی برای فلسطین» گردآمده بودند، در بیانیههای خود در طول راهپیمایی اعتراضی، هدف خود را روشن کردند: راهپیمایی از ۲۰ ژانویه تا ۱ فوریه از پاریس به سمت شورای اروپا در بروکسل برای «پایاندادن به نسلکشی در فلسطین.»
این ابتکار عمل شهروندی به دنبال جلبتوجه بینالمللی به بمباران بیوقفه رژیم صهیونیستی علیه مردم نوار غزه است. سازماندهندگان بر ماهیت مسالمتآمیز راهپیمایی خود با هدف تقویت همبستگی با مردم فلسطین تأکید کردند.
این رویداد همچنین با هدف افزایش آگاهی در میان نهادهای بینالمللی، بهویژه اتحادیه اروپا، در موردنیاز به پاسخ قاطعتر است. راهپیمایان امیدوارند که اعتراض آنها تا بروکسل باعث افزایش آگاهی تصمیمگیرندگان اروپایی از وضعیت فاجعهبار انسانی در نوار غزه و همچنین چالشهای آینده یک کشور فلسطینی شود.
مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیدهدم هفتم اکتبر عملیات منحصربهفردی را با حمله به شهرکهای صهیونیستنشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و دهها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانهای» ادعایی آن ارزیابی میکنند.
این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از وقفه یکهفتهای جمعه اول دسامبر بار دیگر ازسرگرفته شد.
طی این مدت و بهرغم تمامی حملات وحشیانه و غیرانسانی علیه غیرنظامیان و بهویژه زنان و کودکان در نوار غزه، اما ارتش بهاصطلاح افسانهای رژیم صهیونیستی متحمل خسارات و ضربات بیسابقهای شده است، تا جایی که خود صهیونیستها ناگزیر به اعتراف به شکست در مقابل مقاومت فلسطین شدهاند.
بهرغم سانسور شدید نظامی، رسانههای عبری هر از چند گاهی گزارشهایی درباره میزان تلفات ارتش رژیم صهیونیستی منتشر میکنند که با آمار و ارقام مقاومت مغایرت دارد.
انتهای پیام
نظرات