• شنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۲ / ۱۶:۳۴
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1402103021408
  • منبع : صندوق نوآوری و شکوفایی

بزرگترین پارک فناوری غرب آسیا؛ سومین ایستگاه کاروان «راهیان پیشرفت» صندوق نوآوری

بزرگترین پارک فناوری غرب آسیا؛ سومین ایستگاه کاروان «راهیان پیشرفت» صندوق نوآوری

در سومین برنامه بازدیدهای «راهیان پیشرفت» صندوق نوآوری و شکوفایی، جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف از پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگترین پارک فناوری غرب آسیا بازدید کردند.

به گزارش ایسنا، در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت «جهاد تبیین» و تأکید رئیس جمهور بر امیدآفرینی هر چه بیشتر در جامعه با معرفی دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان، سومین کاروان «راهیان پیشرفت» با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف از دانشکده‌های فیزیک، شیمی، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی و نفت، مدیریت و اقتصاد، همچنین پژوهشکده فناوری‌های انرژی، آب و محیط زیست، از پارک فناوری پردیس و تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در این پارک بازدید کردند.

در جریان این بازدید، از شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده دستگاه دیالیز بازدید شد. از حدود ۸ هزار دستگاه دیالیز موجود در کشور حدود ۱۸۰۰ دستگاه تولید داخل است.

دومین بازدید از شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده تجهیزات پزشکی از جمله ماشین بیهوشی، مانیتور علائم حیاتی و ونتیلاتور ICU انجام شد. مدیر تحقیق و توسعه این شرکت نیز یکی از فارغ‌التحصیلان مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف است که پس از ادامه تحصیل در کانادا، به ایران بازگشته و در این شرکت، با دعوت از جوانان نخبه و متخصص، دستاوردهای بزرگی را در حوزه تولید تجهیزات پزشکی بدست آورده است. 

در سومین بازدید، اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف از دو شرکت‌ دانش‌بنیان تولیدکننده ماده اولیه پروبیوتیک، محصولات دارویی مختلف از جمله مکمل‌های ورزشی بازدید کردند.

از نکات مهمی که در جریان این بازدیدها مورد توجه اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف قرار گرفت، امکان تعریف پروژه‌های دانشجویی با حضور دانشجویان مستعد و علاقه‌مند، برگزاری دوره‌های کارآموزی، همچنین استفاده از ظرفیت علمی اساتید و دانشجویان برای توانمندسازی هرچه بیشتر و توسعه فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان بود. 

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، پارک فناوری پردیس در سال ۱۳۸۰ در ۲۰ کیلومتری شمال‌شرق تهران و در جوار شهر جدید پردیس تاسیس شد. درحال حاضر ۴۵۰ شرکت و واحد فناور و دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف از جمله فناوری اطلاعات و ارتباطات، زیست‌فناوری، فناوری نانو و … در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند و تاکنون ۲۱۰۰ محصول فناورانه تولید کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha