احد سوخک در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: به استناد اقدام چهارم از راهبرد دوم سند افتا و نظام ملی مقابله با حوادث رایانهای، همچنین نظر به اهمیت و ضرورت راهاندازی و گسترش مراکز همکار در زمینه تشخیص، تحلیل، هماهنگی ملی پاسخ به حوادث امنیتی رایانهای و با توجه به ظرفیتهای ایجاد شده در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)، این دانشگاه به عنوان یکی از مراکز همکار مرکز ملی مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانهای (ماهر) اعلام شده است.
وی با بیان اینکه این دانشگاه دارای بیش از ۱۰۰ عضو هیات علمی است، افزود: دانشگاه آیتالله بروجردی در سال ۸۵ تأسیس شد که قرار بر این بود که بهعنوان پردیس دانشگاه علامه طباطبایی تهران باشد که با پیگیریهای مستمر مسئولین و پتانسیلهایی که در شهرستان وجود دارد از ۸۷ بهصورت رسمی وجودیت دانشگاه اعلام شد.
کارشناس روابط عمومی دانشگاه آیتالله العظمی بروجردی(ره) خاطرنشان کرد: این مجموعه یکی از مجموعههای نخبگانی درخشان در غرب کشور محسوب میشود بهطوریکه اساتید این دانشگاه موفق به دریافت دو جایزه معتبر کاظم آشتیانی شدند که دارای طرحهای خلاقانه بودند که نشان از ظرفیت بالای علمی است.
سوخک (ره) با بیان اینکه متوسط سن اعضای هیات علمی دانشگاه ۴۰ سال است، افزود: تولید پژوهش و مقاله در کل کشور ۱.۷ بوده و این رقم در دانشگاه آیتالله بروجردی(ره) در سال قبل ۲.۲۶ بوده است.
وی ادامه داد: نتیجه این سطح علمی بالا در طرحهای پژوهشی و علمی منجر به تربیت دانشجویان کارآمد میشود.
انتهای پیام
نظرات