• شنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۲ / ۰۷:۳۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402103020806
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان:

فرهنگ زیربنای توسعه است

فرهنگ زیربنای توسعه است

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: نگاه توحیدی مفاخر باید در زندگی افراد به ویژه جوانان تقویت و ترویج شود چرا که در جنگ شناختی هدف دشمن، تسلط بر ذهن جوانان است.

به گزارش ایسنا، محمد کرمی شامگاه جمعه ۲۹ دی در دیدار رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با وی اظهار کرد: سیستان و بلوچستان استانی پهناور و جوان‌ترین استان کشور با نیروی انسانیِ خلاق و توانمند، دارای دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه خوب، مردم مومن، انقلابی و جهادی است.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ زیربنای توسعه است، افزود: آنچه مهم است فرهنگ بوده که فرهنگ کشور ما دینی هست، انقلاب اسلامی با اجرای فرمان الهی و پیاده کردن اسلام ناب در دنیا به وجود آمد، ادامه حرکت انبیا یک رسالت بسیار سنگین است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: اگر در هر جامعه‌ای فرهنگ اصلاح و درست شود اقتصاد، علم، سیاست و تمام موضوعات قابل حل است؛ ظرفیت‌های فرهنگی خوبی در این استان وجود دارد مانند سایر مجموعه‌های کشور؛ اما کمتر در این استان به آن پرداخته شده که با حمایت‌های انجام شده جای امیدواری وجود دارد.

وی اظهار کرد: در هر مجموعه‌ای که برای مفاخر ساخته یا کنگره‌ای برای آنها برگزار می‌شود مهم این است که از آن طریق انسان‌ها را به خدا نزدیک‌تر کنیم.

کرمی تاکید کرد: خدا هنری به هنرمندان و شاعران به ویژه مفاخر داده که هنر مفاخر تفکر بوده که با آن انسان را به خدا نزدیک می‌کند، این هنر است اگر جوانی قرار هست یعقوب لیث را بشناسد باید هدایت شود، با نگاه توحیدی چنین افرادی مفاخر شده‌اند.

وی گفت: تقویت نگاه توحیدی با نگاه مفاخر مهم است باید تلاش کرد از این فرصت استفاده کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: ارتباطاتی که با کشور تاجیکستان در حوزه‌های فرهنگی و اقتصادی می‌توانیم داشته باشیم تا از راه زمینی به دریا وصل و تبالات اقتصادی را توسعه دهیم و همزمان پیوند فرهنگی و تبادلات علمی هم انجام شود.

وی افزود: شرایط فعلی خوب است امید که از این فرصت مبنی بر برجسته کردن مفاخر به نحو احسن استفاده کنیم.

کرمی ادامه داد: اگر برخی افتخار مفاخر بودن را پیدا کردند با عنایت الهی بوده، باید تلاش کرد این مفاخر را به جوانان بشناسانیم، همچنین سایر مفاخر که در قید حیات بوده باید شناسایی و تجلیل شوند و جوانان را تشویق و ترغیب در این راه کنند چرا که هدف دشمن در جنگ شناختی تسلط بر ذهن جوانان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha