سردار سعید دادگر عصر امروز، جمعه ۲۹ دی ماه ۱۴۰۲ در گفتوگو با خبرنگاران ضمن اشاره به عزم جدی پلیس در برخورد با خودروهای حادثهسازی که برای شهروندان ایجاد مزاحمت میکنند، اظهار کرد: بهمنظور ارتقاء انضباط اجتماعی و امنیت ترافیکی در سطح معابر و جادهها و آنچه در راستای مطالبات به حق مردمی وجود دارد، پلیس طرح تشدید برخورد با تک پلاک یا دارای فلاشرهای غیرمجاز که موجب برهم زدن نظم ترافیکی و انضباط اجتماعی شده یا خودروهای متخلف فاقد پلاک و پلاک مخدوش را به مرحله اجرا گذاشته است.
وی با توضیح اینکه این طرح از ۱۹ دی ماه آغاز شده است و روند برخورد با رانندگان خاطی و هنجارشکن بهصورت ویژه در دستور کار نیروی انتظامی استان قرار دارد، عنوان کرد: اجرای این طرح به صورت مستمر همچنان ادامه دارد.
فرمانده انتظامی گلستان با بیان اینکه پلیس با استفاده از تمامی امکانات و تجهیزات و همچنین تقویت و گسترش گشتهای کنترل محسوس و نامحسوس و ایست و بازرسی در طول شبانهروزی، بهصورت قاطع برابر قانون با آنها برخورد میکند، افزود: در طی ۹ روز از ابتدای اجرای این طرح تاکنون ۳ هزار و ۷۲۰ فقره اعمال قانون برای رانندگان خودروهای متخلف صورت گرفته است.
دادگر تعداد خودروهای متخلف در طول اجرای این طرح که برابر قانون توقیف شده بودند را ۷۷ دستگاه خودرو برشمرد و گفت: در ادامه اجرای این طرح ضبط ۲۰ جلد گواهینامه بالای ۳۰ نمره منفی و همچنین توقیف ۴۶ دستگاه خودرو بالای ۳۰ میلیون ریال خلافی نیز تاکنون اتفاق افتاده است.
وی مخدوش کردن یا پوشاندن پلاک وسایل نقلیه را صرفاً یک تخلف رانندگی ندانست و توضیح داد: این عمل در واقع جرم است و باید در نظر داشت در بسیاری از موارد این کار با هدف ارتکاب جرائم خشنی مانند زورگیری، کیف قاپی و گوشی قاپی صورت میگیرد و برابر ماده ۲ آئیننامه راهنمایی و رانندگی، تردد با وسایل نقلیه فاقد پلاک نیز ممنوع است.
فرمانده انتظامی گلستان با اشاره به اینکه هر فرد در ارقام و مشخصات وسیله نقلیه موتوری تغییر و یا پلاک وسیله نقلیه موتوری دیگری را به آن الصاق کند برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی محکوم میشود، گفت: علاوه بر این اگر برای آن وسیله نقلیه پلاک تقلبی بهکار برده یا چنین وسایلی را با علم به تغییر و یا تعویض پلاک تقلبی مورد استفاده قرار دهد نیز به حبس از ۶ ماه تا یکسال محکوم میشود.
انتهای پیام
نظرات