هشتمین نشست از سلسه برنامههای «روایت امید» که به بیان عملکرد و برنامههای پیش روی شهرداریهای مناطق مختلف شهر شیراز میپردازد، روز چهارشنبه ۲۷ دیماه برگزار شد.
در این نشست به بحث و بررسی پیرامون منطقه هشت شهرداری شیراز اختصاص داشت، ابتدا شهردار منطقه به بیان ویژگی خاص این منطقه پرداخت و گفت: بافت تاریخی به عنوان یک گنجینه ارزشمند در شهر شیراز هم در حوزه مدیریت شهری و هم در عرصه بینالمللی مطرح است که به عنوان یک سرمایه بزرگ میتوانیم به آن افتخار کنیم.
علی مصلی نژاد افزود: چیزی که در رسالت شهردرای منطقه است، احیا و بازآفرینی بافت تاریخی است که در وهله اول باعث رفاه و آسایش بیشتر مردم ساکن در این منطقه شود و در وهله دوم نیز تبدیل شدن آن به یک منطقه ویژه گردشگری، در دستور کار قرار گرفته است.
وی تمرکز پروژهها را روی زیباسازی، احیا، بدنهسازی، کفسازی، نورپردازی، ایجاد فضای سبز و به طور کلی بهبود وضعیت عمرانی منطقه عنوان کرد و از افزایش سرعت عمل در این زمینه خبر داد.
مصلی نژاد، میزان اعتبارات برای پروژههای قابل افتتاح و کلنگزنی در دهه فجر را ۱۶۵ میلیارد تومان عنوان کرد.
کفسازی و بهسازی گذر چاپارخانه، بازار وکیل و محله لب آب، لولهگذاری و دفع آبهای سطحی در منطقه، ایجاد مجموعه مهربانو در محله بیات، احداث پارک کوچک در محدود دروازه کازرون، مرمت و بهسازی مدرسه تاریخی خان و احیا شیراز قدیم در سطح محلات منطقه از جمله مواردی هستند که به گفته شهردار منطقه هشت در دهه فجر با اعتبار ۹۰۹ میلیارد ریال افتتاح خواهند شد.
همچنین بهسازی و کفسازی خیابانهای زند، روزبهان و برخی محلات نیز در دهه فجر با اعتبار ۷۳۸ میلیارد ریال کلنگزنی خواهند شد.
شهردار منطقه هشت از پروژه مجموعه زندیه به عنوان مهمترین بخش کار شهرداری در این منطقه یاد کرد و گفت: از سال ۱۳۶۷ کار تملک در این منطقه آغاز شده است اما تا کنون شاهد اتفاق خاصی در آن نبودهایم.
مصلینژاد افزود: در تلاش هستیم تا طراحی میدان نقاره خانه را به تصویب اداره کل میراث فرهنگی استان برسانیم و این موضوع به عنوان یک اصل مهم دنبال و در ششماهه نخست سال آینده شاهد آغاز عملیات عمرانی آن خواهیم بود. بهروز رسانی ثبت جهانی مجموعه زندیه نیز در دست اقدام است.
همچنین عضو ناظر شورای اسلامی شهر شیراز بر منطقه هشت شهرداری نیز گفت: سیاستگذاری انجام شده در شورای شهر بر این مبناست که چهره منطقه تاریخی، نشان دهنده هویت اصیل شهر شیراز باشد.
علیرضا اسکندری افزود: کلیه اقداماتی که در منطقه هشت انجام میشود باید بر این مبنا باشد که مردم و گردشگردان، شیراز اصیل را در این منطقه تماشا کنند.
وی گفت: موضوع گردشگری مزیت اصلی و رقابتی این منطقه از شهر است و کمتر نقطهای در جهان را شاهد هستیم که بتواند از انواع مختلف گردشگری به صورت همزمان برخوردار باشد.
اسکندری مشکل اصلی منطقه هشت را ناتوانی سایر دستگاهها در همراهی شهرداری عنوان کرد و گفت: شرایط و منابع محدود دستگاههای خدمات رسان باعث شده است تا شهرداری خیلی فراتر در این بافت تاریخی وارد شود اما با ابتکار فرمانداری شیراز، شورای بافت متشکل از شهرداری منطقه، اعضای شورای شهر، دستگاههای مختلف و نمایندگان مجلس تشکیل شده است و امیدواریم با تشکیل این شورا، طلسم منطقه تاریخی نیز بشکند.
به گزارش ایسنا، محدوده مرزهای منطقه ۸ شهرداری شیراز،از شمال به دروازه سعدی، خیابان تختی، دروازه اصفهان و خیابان فردوسی، از جنوب به دروازه کازرون و بلوار سیبویه، از شرق به بلوار زینبیه و از غرب به خیابان سعدی، توحید و قاآنی شمالی میرسد.
انتهای پیام
نظرات