• چهارشنبه / ۲۷ دی ۱۴۰۲ / ۱۵:۰۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402102719680
  • خبرنگار : 50182

مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه:

به جای ایجاد شغل باید "کارآفرین" تربیت کنیم

به جای ایجاد شغل باید "کارآفرین" تربیت کنیم

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم تقویت فرهنگ کار در جامعه، گفت: تا زمانی که فرهنگ کار ارتقاء نیابد، با ایجاد شغل نمی توان معضل بیکاری را رفع کرد، لذا به جای ایجاد شغل باید کارآفرین تربیت کنیم.

سلمان محمدی، امروز (۲۷ دی) در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری بین اداره کل آموزش و پرورش با سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، با تاکید بر لزوم همکاری آموزش و پرورش با سایر دستگاه ها و نهادها گفت: جزیره ای عمل کردن در حوزه آموزش و پرورش قطعا ما را به اهدافمان نمی رساند و معتقدیم برای رسیدن به هدف باید با دستگاه های دیگر همکاری داشته و از ظرفیت آنها بهره بگیریم.

وی افزود: در همین راستا همکاری گسترده ای با دستگاه های مختلف شکل داده ایم که ما را توفیقات خوبی رسانده و توانسته ایم در ارزیابی شاخص های عمومی و تخصصی حوزه آموزش و پرورش جزو رتبه های برتر کشور قرار گیریم.

محمدی گفت: هدف ما از این همکاری ها نه تنها ارتقاء آموزش و پرورش در استان است، بلکه در هدف غایی‌تر به دنبال ارتقاء سطح زندگی مردم استان هستیم تا بتوانیم رفاه بیشتری برای آنها ایجاد کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: هرچه تلاش ما در حوزه ایجاد اشتغال و کسب و کار بیشتر شود، قطعا سطح زندگی و رفاه جامعه هم ارتقا پیدا می کند.

محمدی لازمه ایجاد کسب و کار را تقویت فرهنگ کار عنوان کرد و افزود: هرچه ما شغل ایجاد کنیم و کسب و کار ارتقاء پیدا کند، تا زمانی که فرهنگ کار نداشته باشیم، راه به جایی نبرده و مشاغل ایجاد شده از دست می روند و معضل بیکاری همچنان پابرجا می ماند، بنابراین در گام اول تقویت فرهنگ کار باید در اولویت قرار گیرد که قطعا آموزش و پرورش در این زمینه سهم بسزایی دارد.

وی تاکید کرد: ما به جای شغل باید کارآفرین تربیت کنیم، چرا که کارآفرینان می توانند ضمن ایجاد شغل برای خود، برای دیگران هم ایجاد اشتغال کرده و شغل های جدیدتری خلق کنند.

محمدی تاکید کرد: در همین راستا یکی از اولویت های خود را ارتقاء فرهنگ کارآفرینی تعریف کرده ایم و در این زمینه از همکاری با تمام دستگاه های استان استقبال می کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم تولیدی شدن هنرستانهای استان گفت: بهترین تشویق برای دانش آموزان این است که بدانند می توانند تولید داشته و از تولیدات خود کسب درآمد کنند و بدانند که برای جامعه مفید هستند.

وی افزود: در همین راستا امیدواریم با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی استان بتوانیم هنرستانهای خود را به مراکز تولیدی تبدیل کرده و از ظرفیت این سازمان در این حوزه بهره بگیریم.

محمدی گفت: در این زمینه صحبت هایی هم با حوزه صنایع داشته ایم تا بتوانیم هنرستانهای غیرانتفاعی را در کنار صنایع ایجاد کنیم که ضمن آموزش بهینه، بتوانیم نیروی کار ماهر را از همان دوران هنرستان تربیت کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در پایان با قدردانی از همکاری سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه ابرازامیدواری کرد، این همکاری در حد امضا یک تفاهم نامه باقی نمانده و به مرحله عمل برسد و دانش آموزان بتوانند در قالب اردوی "راهیان پیشرفت" از بخش های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی بازدید داشته و از نزدیک در جریان فعالیت های فناورانه و نوآورانه قرار گیرند.

وی افزود: این بازدیدها ضمن آشنایی دانش آموزان با دستاوردهای علمی کشور می تواند به تقویت روحیه خودباوری و تزریق امید در میان نسل نوجوان کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha