• چهارشنبه / ۲۷ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402102719372
  • منبع : نمایندگی اردبیل

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل بیان کرد

کاربست علم و فناوری از رسالت‌های اصلی جهاددانشگاهی است

کاربست علم و فناوری از رسالت‌های اصلی جهاددانشگاهی است

ایسنا/اردبیل رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: کاربست علم و فناوری از رسالت‌های اصلی جهاددانشگاهی است و شبکه جهاددانشگاهی در سطح کشور از ظرفیت بالایی در این رابطه برخوردار است.

حسام رسولی، ۲۷ دی در نشست بررسی همکاری های مشترک علمی و فناورانه بین جهاددانشگاهی و شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس که با حضور مدیر امور دانش بنیان شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس برگزار شد، گفت: کاربست علم و فناوری از رسالت‌های اصلی جهاددانشگاهی است و شبکه جهاددانشگاهی در سطح کشور از ظرفیت بالایی در این رابطه برخوردار است.

رسولی، از جهاددانشگاهی به عنوان شبکه ای از فعالیت های مختلف علمی و فناورانه یاد کرد و افزود: با توجه به فعالیت شبکه‌ای این نهاد علمی، امکان برقراری ارتباط و استفاده از ظرفیت واحدهای دیگر امکان‌پذیر است و در همکاری مشترک کلیه ظرفیت‌های جهاددانشگاهی و واحدهای تابعه مد نظر قرار می‌گیرد، بنابراین امکان همکاری‌های بیشتر و موفق بین جهاد دانشگاهی و شرکت پارس وجود دارد.

وی با اشاره به برگزاری نشست مشترک در راستای همکاری بین ستاد زیست فناوری نهاد ریاست جمهوری، پژوهشگاه صنایع شیمایی جهاددانشگاهی، شرکت کشت و صنعت و دامپروری پارس و جهاددانشگاهی استان اردبیل، گفت: اقدامات اولیه برای همکاری‌های مشترک انجام شده است و متن اولیه تفاهم نامه همکاری چند جانبه نیز تنظیم گردیده است که به زودی به امضا طرفین خواهد رسید.

رسولی با اشاره به تجربیات موفق برگزاری استارپ‌های دانش بینان و فناورانه در جهاددانشگاهی استان اردبیل، گفت: این واحد برای همکاری در زمینه‌های مختلف از جمله تسهیل فرایند تبدیل  ایده به محصول در این شرکت و برگزاری رویدادهای استارتاپی و فناورانه آماده همکاری همه جانبه است.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل فعالیت‌های آموزشی را از فعالیت های موفق جهاددانشگاهی استان اردبیل عنوان کرد و تصریح کرد: با توجه به فعال بودن شعبه آموزش کوتاه مدت تخصصی واحد در شهرستان پارس‌آباد، آماده همکاری در بحث توانمندسازی نیروهای شرکت کشت و صنعت و دامپروری پارس از نظر مهارت آموزی هستیم.

محمدزاده، مدیر امور دانش بنیان شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس هم در این نشست با اشاره به نیاز این شرکت برای توسعه علمی و تولید محصول دانش بنیان تصریح کرد: با توجه به سابقه فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه جهاددانشگاهی، نیازمند همکاری در راستای توسعه فعالیت‌های دانش بنیان در این شرکت هستم.

وی با اعلام اینکه حدود دو سال است که ورود به حوزه دانش بنیان در چارت فعالیت‌های شرکت کشت و صنعت و دامپروری پارس گنجانده شده است بیان کرد: موفقیت در این حوزه به یقین زمینه ارتقاء فعالیت‌ها، افزایش راندمان محصول و در نتیجه درآمد را نیز فراهم خواهد کرد.

محمدزاده استفاده از ظرفیت علمی نهادهای علمی و پژوهشی و مراکز دانشگاهی را در راستای تبدیل شرکت به یک شرکت دانش بنیان مهم دانست و گفت: در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری یک رویداد استارتاپی در زمینه کشاروزی هستیم که اولین رویداد استارتاپی در منطقه در این زمینه می باشد که نیازمند همکاری و همراهی جهاددانشگاهی در این مسیر هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha