محمد هادیزاده در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت حفظ زمینهای کشاورزی در این شهرستان و جلوگیری از هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز، اظهار کرد: قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی از سال ۱۳۷۴در کشور اجرایی شد و سازمان امور اراضی کشور برای پایش و برخورد با متخلفین تغییر کاربری یک دستگاه وانت دوکابین مجهز به چراغ گردان و آژیر در اختیار جهاد کشاورزی قرار داده است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: باتوجه به وضعیت تغییر کاربریهای غیرمجاز در اراضی زراعی شهرستان، سطح نظارت و حفاظت این مدیریت در حوزه دهگردشی جدیتر و تمام وقت بوده و تلاشهای فراوانی در این راستا توسط نیروهای این مدیریت در زمینه پیشگیری از تغییر کاربریهای غیرمجاز، اعاده به وضع سابق، اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ و اعلام جرم صورت گرفته است.
هادیزاده با اشاره به اینکه هرگونه اطلاع رسانی در زمینه تغییر کاربری غیرمجاز به سامانه ۱۳۱ گزارش شود، گفت: پایشهای مردمی مانند همیاران محیط زیست میتواند بهترین کمک در شناسایی و جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در اراضی کشاورزی باشند.
وی با بیان اینکه زمین بستر تولیدات کشاورزی و تأمین مواد غذایی است که باید در حفظ آن دقت شود، افزود: مالکین اراضی زراعی و باغی باید قبل از هرگونه تغییرکاربری زمینهای خود، برای دریافت مشاوره و مجوزهای قانونی به این مدیریت و یا مراکز جهاد کشاورزی تابعه مراجعه و در غیر این صورت با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در زمینهای کشاورزی که منابع تأمینکننده امنیت غذایی جامعه را تهدید نماید طبق قانون برخورد خواهد شد.
این مقام مسئول در پایان عدم پایداری کاربری زمینهای کشاورزی را نابودی بخش مهمی از اقتصاد جامعه دانست و ادامه داد: تیم های دهگردشی به صورت منظم و مداوم برای کنترل تغییر کابری اراضی کشاورزی در شهرستان محمودآباد فعالیت می کنند.
انتهای پیام
نظرات