به گزارش ایسنا، «جیمز کلورلی» وزیر امنیت داخلی انگلیس با اعلام این خبر مدعی شد که این گروه «یهودستیز» است و «به طور فعال تروریسم را ترویج و تشویق میکند.»
با وجود اتهامزنیهای انگلیس، وکلا پیشتر به دولت لندن تاکید کردهاند که این سازمان از خطوط قرمز تعیین شده در قوانین مبارزه با تروریسم عبور نکرده است.
گفته میشود این ممنوعیت براساس «قوانین تروریسم بریتانیا» و پس از آن صورت گرفت که حامیان این گروه به سر دادن شعار «جهاد» در یک راهپیمایی در حمایت از ملت فلسطین متهم شدند. حزب التحریر یک سازمان بینالمللی است که مدتهاست در بریتانیا فعالیت دارد، اما همواره ارتباط با خشونت را رد کرده است.
این دستور ممنوعیت روز دوشنبه در پارلمان مطرح شد و از روز جمعه اجرایی خواهد شد، مگر اینکه قانونگذاران به آن رای منفی بدهند. این بدان معنی است که هر کسی که عضو این گروه است، از آن حمایت کند یا مطالبی را نمایش دهد که نشاندهنده حمایت عمومی از این گروه باشد، قانون را زیر پا میگذارد.
در واکنش به این اتهامات، گروه حزب التحریر در بیانیهای گفت: «هر ایدهای مبنی بر یهودستیزی یا تشویق تروریسم را کاملا رد میکنیم و ممنوعیت پیشنهادی را با استفاده از تمام ابزارهای قانونی موجود به چالش خواهیم کشید.»
در این بیانیه آمده است: «بریتانیا با تلاش برای تحریم حزبالتحریر، به امثال روسیه پوتین، مصر سیسی و انبوهی از کشورهای خودکامه دیگر خواهد پیوست تا صدایی را برای احیای جایگزین تمدنی اسلامی برای جهان اسلام خاموش کنند.»
حزب التحریر در سال ۱۹۵۳ به عنوان یک جنبش سیاسی بینالمللی تأسیس شد که خواستار تشکیل حکومت واحد اسلامی در سراسر جهان اسلام بود. این گروه در حداقل ۳۲ کشور از جمله بریتانیا شعبه دارد و حکم ممنوعیت به این معنی است که همه این دفاتر اکنون ممنوع شدهاند. سایر کشورهایی که این گروه را ممنوع کردهاند عبارتند از آلمان، مصر، بنگلادش، پاکستان و کشورهای آسیای میانه و کشورهای عربی.
انتهای پیام
نظرات