• دوشنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۲ / ۲۰:۱۱
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1402102518188
  • خبرنگار : 71628

سندرز: فاجعه انسانی غزه از وقایع درسدن آلمان هم بدتر است

سندرز: فاجعه انسانی غزه از وقایع درسدن آلمان هم بدتر است

یک سناتور ارشد آمریکایی با انتقاد از حملات نظامی کور رژیم صهیونیستی به غزه که موجب شهادت شمار زیادی از غیرنظامیان شده است، «فاجعه انسانی» در غزه را با وقایع جنگ جهانی دوم در درسدن آلمان مقایسه کرد.

به گزارش ایسنا، «برنی سندرز» سناتور دموکرات آمریکایی گفت که بحران انسانی در غزه «بدتر» از رخ‌دادهای جنگ جهانی دوم در درسدن آلمان است.

سندرز روز یکشنبه به شبکه سی‌ان‌ن گفت که «اگر به شما بگویم درسدن آلمان، به ویرانی‌های هولناک در طی جنگ جهانی دوم در این استان فکر می‌کنید. آنچه اکنون، سه ماه است که در غزه در حال رخ دادن است، بدتر از آن چیزی است که در مدت بیش از ۲ سال در درسدن رخ داد؛‌ یک فاجعه است.»

سندرز به بمباران ۱۹۴۵ درسدن توسط نظامیان آمریکا و انگلیس اشاره داشت که ۲۵ هزار کشته بر جای گذاشت. این سناتور ارشد ورمونت، دیدگاه‌های صریحی را درباره جنگ غزه مطرح کرده است و یک‌شنبه نیز گفته که رژیم صهیونیستی حق کشتار غیرنظامیان را ندارد.

او با این حال با «تروریستی» خواندن عملیات «طوفان الاقصی» که در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ توسط جنبش مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی انجام شد، بیان کرد: نظر من از همان ابتدا این بوده است که اسراییل حق پاسخ دادن به این حمله تروریستی را دارد اما حق جنگ با کل مردم، زنان و کودکان وجود ندارد و کنگره آمریکا باید وارد عمل شود، چراکه بسیاری از این ویرانی‌ها با تسلیحاتی انجام می‌شود که از سوی آمریکا تامین شده است.

سندرز در نظر دارد قطعنامه‌ای را این هفته تحت «قانون کمک‌های خارجی» در سنا مطرح کند که از وزارت امور خارجه آمریکا می‌خواهد «نقض بالقوه حقوق بشر» بر اثر حملات رژیم صهیونستی در غزه را بررسی کند.

سندرز درباره این قانون گفت: این قانون بیانگر آن است که اگر کمک‌های ارتش آمریکا به هر کشوری، عربستان سعودی، اسراییل یا کشور دیگری ارائه شود، باید مطابق حقوق بشر، استانداردهای حقوق بشر بین‌الملل و قوانین آمریکا باشد.

او افزود: از نظر من، موضوع واقعا این نیست. ما با یک فاجعه انسانی هولناک مواجه هستیم. نمی‌توانیم از آن رویگردان باشیم. کنگره باید برای حفاظت از کودکان در فلسطین کاری کند.

سندرز همچنین با اشاره به این که چنین قطعنامه‌ای برای اولین بار در سنای آمریکا به رای گذاشته می‌شود، اذعان کرد که او احتمالا، ۵۱ رای لازم را برای تصویب این قطعنامه کسب نخواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha