• دوشنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402102517957
  • خبرنگار : 50046

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان خبر داد

جذب ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در خراسان شمالی

جذب ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل اقتصاد و دارایی خراسان شمالی از جذب ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری خارجی در این استان خبر داد.

رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار از سال ۱۴۰۰ تا کنون جلب سرمایه‌گذاری انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه این میزان سرمایه برای شش طرح سرمایه‌گذاری بوده است، توضیح داد: این طرح‌ها شامل تولید گاز صنعتی توسط سرمایه‌گذار اماراتی، نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس توسط سرمایه‌گذار اماراتی، واحد تولیدی مواد ضدعفونی‌کننده و شوینده توسط سرمایه‌گذار افغانستانی، پروژه آلومینا فلوراید گرمه، مجتمع گردشگری و پروژه‌های تولید جعبه مقوایی از طرح‌های سرمایه‌گذاری خارجی در حال انجام در استان است.

وی با بیان اینکه یکی دو طرح سرمایه‌گذاری خارجی نیز در حال جذب مجوز است، ادامه داد: یکی از این طرح‌های سرمایه‌گذاری فرآوری پای مرغ است که با مشارکت سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی انجام می‌شود. قرار این است برای اجرای این طرح ۹۵۵ هزار یوآن سرمایه‌گذاری خارجی و ۷۵۰ هزار یوآن نیز سرمایه‌گذار داخلی انجام شود.

رحمانی افزود: با اجرای این طرح برای ۳۰ نفر اشتغال مستقیم و ۱۰۰ نفر نیز اشتغال غیرمستقیم ایجاد خواهد شد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha