به گزارش ایسنا، کارشناسان، کارزار نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را مخربترین در تاریخ اخیر توصیف میکنند. حملات رژیم صهیونیستی در غزه تمامی مراکز جمعیتی را در سراسر این باریکه هدف قرار داده است. بیش از ۱.۹ میلیون نفر یا به عبارتی حدود ۸۵ درصد از جمعیت غزه از آغاز جنگ آواره شدهاند.
به نقل از پایگاه خبری آکسیوس، فلسطینیها و سازمان ملل بارها گفتهاند که هیچ جای امنی دیگر در غزه نیست تا مردم پناه بگیرند.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه، بیش از ۲۳ هزار و ۹۰۰ فلسطینی که ۷۰ درصدشان زنان و کودکان بودند در بمباران رژیم صهیونیستی و در حملات زمینی شهید شدند.
پس از حملات نابود کننده و ویرانگر رژیم صهیونیستی در منطقه شمال شامل شهر غزه، این رژیم حملاتش را بیشتر بر خان یونس و سایر بخشهای منطقه جنوبی معطوف کرده جایی که اسرائیل پیشتر دستور داده بود تا غیرنظامیان از شمال به سمت جنوب بروند.
یک فیلم تحقیقی از نیویورک تایمز مشخص کرد که اسرائیل بیش از ۲۰۰ بمب ۲۰۰۰ پوندی در منطقه جنوب غزه بر سر مردم ریخته که به عنوان مکان امن برای غیرنظامیان تعیین شده بود. چنین مهماتی به دلیل مخرب بودنشان از سوی نیروهای آمریکایی در مناطق مسکونی و پر جمعیت به ندرت استفاده میشود.
بر اساس تحلیل دادههای ماهوارهای که توسط "جیمون فون دن هوک" از دانشگاه ایالتی اورگان و "کوری شر" انجام شد، خسارت در شمال بیشتر است جایی که ۷۰ تا ۸۰ درصد از ساختمانها تخریب یا منهدم شدهاند.
روزنامه واشنگتن پست نیز متوجه شد که ارتش رژیم صهیونیستی بارها حملات هوایی در نزدیکی بیمارستانها انجام داده و بیمارستانها را در یورشهای زمینی هدف قرار داده که بر اساس قوانین جنگ نباید به آنها حمله شود.
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی است، حماس در این ساختمانها یا زیر آنها مخفی شده است.
یورونیوز نیز در گزارشی به صدمین روز جنگ غزه اشاره کرد و در آن به آمار این نبرد پرداخته است.
این شبکه خبری نوشت: این جنگ اکثریت زیادی از جمعیت فلسطین در غزه را آواره کرده، فعالیت بیش از نیمی از بیمارستانها را در این باریکه متوقف و باعث گرسنگی گسترده شده است.
در این جنگ ۲۳ هزار و ۸۴۳ فلسطینی شهید و بیش از ۱۲۰۰ صهیونیست نیز کشته شدند. همچنین تعداد شهدای فلسطین در کرانه باختری نیز ۳۴۷ نفر است.
تعداد غیرنظامیان کشته شده در غزه مشخص نیست اما زنان و کودکان بیش از دو سوم کشتهها را تشکیل میدهند.
همچنین تعداد کشتههای صهیونیست در هفتم اکتبر ۷۹۰ نفر است.
تعداد جان باختگان سازمان مل در غزه ۱۴۸ نفر، نیروهای امداد و بهداشت در باریکه غزه دستکم ۳۳۷ نفر و خبرنگاران در غزه ۸۲ نفر است.
در ادامه این خبر به تعداد کشتهها در میان سربازان رژیم صهیونیستی و حماس اشاره شده که شامل ۳۱۴ سرباز اسرائیلی در هفتم اکتبر و بیش از ۸۰۰۰ نیروی حماس توسط رژیم صهیونیستی میشود. همچنین تعداد سربازان کشته شده رژیم صهیونیستی در حمله زمینی در غزه ۱۸۷ نفر، در جبهه شمال ۹ نفر و در تیراندازیهای خودی و تصادفی در غزه و شمال این شهر ۲۹ نفر میشود.
در زمینه تخریب یا اوضاع بشری در غزه نیز باید گفت که ۴۵ تا ۵۶ درصد از ساختمانهای این باریکه تخریب یا منهدم شده و ۱۵ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان در غزه نیز به صورت نسبی فعالیت دارند.
همچنین ۵۷۶ هزار و ۶۰۰ نفر یا ۲۶ درصد از جمعیت غزه با قحطی و گرسنگی جدی روبرو هستند.
بیش از ۶۹ درصد از مدارس، ۱۴۲ مسجد، سه کلیسا و ۱۲۱ آمبولانس در غزه آسیب دیدهاند. همچنین ۶۲۵ هزار دانش آموز یا به عبارتی ۱۰۰ درصد دانش آموزان غزه به مدرسه نمیروند و از تحصیل محرومند.
فلسطینیهای زخمی درگیریهای اخیر در غزه نیز بیش از ۶۰ هزار نفر، در کرانه باختری بیش از ۴۰۰۰ نفر و تعداد مجموع زخمیهای صهیونیست ۱۲ هزار و ۴۱۵ نفر است. همچنین سربازان زخمی رژیم صهیونیستی در حمله زمینی ۱۰۸۵ نفر و سربازان زخمی اسرائیلی از هفتم اکتبر ۲۴۹۶ نفر گزارش شده است.
مقوله بعدی که یورونیوز به آن پرداخته بی خانمانی و آوارگی است. تعداد ۱.۹ میلیون یا ۸۵ درصد از جمعیت غزه آواره شدهاند.
تعداد ۲۴۹ هزار و ۲۶۳ معادل ۲.۶ درصد از صهیونیستها از شمال و مرز جنوب غزه آواره هستند.
همچنین تعداد اسرای صهیونیست در دست حماس در هفتم اکتبر حدود ۲۵۰ نفر و اسرای آزاد شده ۱۲۱ نفر اعلام شده است.
تعداد ۲۴۰ زندانی فلسطینی نیز در یک هفته وقفه بشردوستانه در غزه آزاد شدهاند.
انتهای پیام
نظرات