• شنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402102316051
  • خبرنگار : 71610

آفریقای جنوبی به انتقادهای حامیان رژیم صهیونیستی از ژوهانسبورگ پاسخ داد

آفریقای جنوبی به انتقادهای حامیان رژیم صهیونیستی از ژوهانسبورگ پاسخ داد

درپی انتقادهای برخی حامیان رژیم صهیونیستی از آفریقای جنوبی به دلیل کشاندن این رژیم به دادگاه لاهه، وزیر خارجه این کشور به آنها پاسخ داد.

به گزارش ایسنا، «نالدی پاندور» وزیر خارجه و روابط بین‌الملل آفریقای جنوبی در این باره گفت: «شکی ندارم که اسرائیل تلاش خواهد کرد تا بر حمله حماس در هفتم اکتبر متمرکز شود که ما آن را محکوم کردیم. آنها (صهیونیست‌ها)  تعداد زیاد کشته‌های ناشی از بمباران کورکورانه غیرنظامیان فلسطینی را که هیچ نقشی در این حمله نداشتند، نادیده می‌گیرند.

طبق گزارش خبرگزاری «سما»، وی افزود: بعد از این جنایات انجام شده علیه غیرنظامیان، متقاعد کردن جهان به اینکه تمامی این اقدامات با انگیزه دستگیری و از بین بردن عاملان این حمله انجام شده، بسیار دشوار خواهد بود.

پاندور در مورد توهین برخی از حامیان رژیم صهیونیستی به شخص وی به دلیل شکایت کشورش در دیوان بین‌المللی دادگستری نیز گفت: من همیشه معتقد بوده‌ام که توهین آخرین راه حل انسان‌های پست فطرت و رزل است.

جلسه رسیدگی به پرونده نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه که توسط آفریقای جنوبی به دیوان بین‌المللی دادگستری ارائه شده پنج‌شنبه در لاهه آغاز و روز جمعه نیز دومین جلسه برگزار شد. در متن شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی خواسته شده فوراً عملیات نظامی خود در نوار غزه را متوقف کند.

المیادین در این باره گزارش داد مهلتی که به قضات دیوان بین‌المللی دادگستری برای بررسی پرونده داده شده از ۳ تا ۶ هفته است.

در شکایت ۸۴ صفحه‌ای آفریقای جنوبی از تل‌آویو استدلال شده که جنگ رژیم صهیونیستی در غزه ناقض الزامات و تعهدات بر اساس کنوانسیون نسل‌کشی ۱۹۴۸ است. این کنوانسیون نسل‌کشی را اقدامی با هدف تخریب به صورت کلی یا جزئی، در سطح ملی، نژادی، قومی یا مذهبی معنا کرده‌است. آفریقای جنوبی، اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه را نسل‌کشی می‌داند چون با هدف تخریب بخش قابل توجهی از جمعیت این باریکه است.

در صورت محکومیت، رهبران نظامی و سیاسی  رژیم صهیونیستی در معرض حبس و پیگرد قرار می‌گیرند.

تصمیم رژیم صهیونیستی برای مشارکت در این محاکمه به جای تحریم آن، نشانگر نگرانی‌های این رژیم نسبت به این است که قاضی‌ها دستوری را به تل‌آویو مبنی بر توقف جنگش علیه غزه صادر کنند و همچنین تل‌آویو نگران تخریب «وجهه بین‌المللی» خود است.

این پرونده ممکن است چندین سال ادامه یابد، اما در درخواست آفریقای جنوبی از این دیوان آمده‌است که حکمی را به صورت فوری و الزام‌آور برای رژیم صهیونیستی صادر کند تا سریعا عملیات نظامی خود را در غزه و علیه آن متوقف کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha