به گزارش ایسنا، بر اساس آمار اعلام شده توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه صنعتی قم با ۸۷ درصد اشتغال فارغالتحصیلان در مقطع کارشناسی موفق به کسب رتبه سوم، با ۸۸ درصد اشتغال فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی ارشد موفق به کسب رتبه هفتم در سال ۱۴۰۲ در بین دانشگاههای کشور شده است.
همچنین دانشگاه صنعتی قم با برگزاری ۳۰ همایش تخصصی و رویدادهای مشترک دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور با صنایع و دستگاههای اجرایی در سال ۱۴۰۲ رتبه هشتم کشور را به خود اختصاص داده است.
دانشگاه صنعتی قم با برگزاری ۳۱۱ دوره تخصصی رتبه چهارم را در بین دانشگاه ها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور کسب کرده است. اختصاص رتبه پنجم به دانشگاه صنعتی قم در شاخص برگزاری تعداد دورههای مهارتافزایی در بین دانشگاههای کشور در سال ۱۴۰۲ به دلیل برگزاری ۳۴۵ دوره مهارتافزایی موثر از دیگر موفقیتهای این دانشگاه بوده است.
گفتنی است، رصد اشتغال به منظور پایش وضعیت اشتغال دانشآموختگان درپنج سال متوالی سالهای ۹۷ تا ۱۴۰۲ صورت گرفته است.
بر همین اساس دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، از سال ۱۳۹۷ بهمنظور پایش اشتغال دانشآموختگان فعال شدهاند و علاوه بر جمعآوری اطلاعات مرتبط با اشتغال دانشآموختگان خود، نسبت به بررسی و تحلیل دادهها اقدام کرده و برنامههای آموزشی خود را برای بهبود وضعیت اشتغال دانش آموختگان برنامهریزی میکنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم، بررسی میزان اشتغال در رشتههای مختلف دانشگاهی توسط دانشگاهها موجب توجه هر چه بیشتر دانشگاهها به مساله اشتغال دانشآموختگان دانشگاهی می شود و بر اساس آن، سیاستهای مناسب در راستای پذیرش دانشجو، ایجاد و توسعه رشتههای جدید، هدفمندی پایاننامههای تحصیلات تکمیلی، بهبود دورههای کارآموزی و توسعه رشتهها صورت می گیرد.
انتهای پیام
نظرات