• چهارشنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402102014466
  • خبرنگار : 71664

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی مطرح کرد

گاهی اعضای هیات‌علمی جوان از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی باز می‌مانند

گاهی اعضای هیات‌علمی جوان از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی باز می‌مانند

رئیس دانشگاه عاوم‌پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه گاهی اعضای هیات‌علمی جوان به دلیل درگیری زیاد در حوزه بالین از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی باز می‌مانند، اظهار کرد: برنامه‌ریزی باید به نحوی صورت گیرد که در کنار کارهای درمانی بتوانند به شکل متوازن در حوزه‌های دیگر نیز فعالیت کنند.

به گزارش ایسنا، علیرضا زالی در دیدار با گروه‌های بالینی دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه ۵۲ درصد اعضای هیات‌علمی این مرکز آموزشی را گروه‌های بالینی تشکیل می دهند، اظهار کرد: بخش زیادی از تمشیت امور درمانی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه برعهده این گروه و ۸۰ درصد جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه نیز مربوط به این گروه است.

وی با اشاره به چالش‌های گروه‌های بالینی، جذب نیروهای جدید، حفظ و نگهداری نیروهای موجود را بسیار مهم برشمرد و به مدیران گروه توصیه کرد ضمن توجه به دغدغه‌ها و چالش‌های نیروهای جوان هیات‌علمی، مشارکت آنان در فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی را مد نظر قرار دهند.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تدوین نقشه راهبردی عمومی دانشگاه بر ضرورت تدوین برنامه راهبردی گروه‌های بالینی برای پنج سال آینده تاکید کرد.

وی یادآور شد: این نقشه راهبردی که حاصل خرد جمعی تمام همکاران گروه خواهد بود، مسیر آینده شما را ترسیم خواهد کرد و باید یک برنامه عملیاتی قابل دسترسی و ارزیابی باشد.

زالی گفت: گاهی اعضای هیات‌علمی جوان به دلیل درگیری زیاد در حوزه بالین از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی باز می‌مانند؛ بنابراین باید برنامه‌ریزی به نحوی صورت گیرد که در کنار کارهای درمانی بتوانند به شکل متوازن در حوزه‌های دیگر نیز فعالیت کنند.

وی توسعه برنامه‌های آموزشی گروه‌های بالینی را از جمله برنامه های راهبری دانشگاه برشمرد و با اشاره به راه اندازی دوره های جدید فلوشیپ خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی باید در این توسعه پیشتاز باشد.

زالی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه شهیدبهشتی یادآور شد: این مشارکت بر پایه ارتباط و تعامل گروه‌های آموزشی دو دانشگاه صورت می‌گیرد و از اساتید بالینی خواست ضمن آشنایی با ظرفیت‌های همکاری دانشگاه مقابل در این مشارکت همراه شوند زیرا به دستاورهای بسیار خوبی منجر خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر توجه مدیران گروه‌ها به آموزش دوره‌های undergraduate توجه به این آموزش را از جمله برنامه های راهبردی معاونت آموزشی برشمرد و افزود: در دانشگاه‌های بزرگ باید به اعتلای این حوزه از آموزش نیز توجه شود زیرا کیفیت آموزش دوره های کارشناسی بسیار مهم است.

وی بین المللی‌سازی را یک الزام سازمانی عنوان کرد و با اشاره به تجارب خوب گروه‌های مختلف دانشگاه در این زمینه از گروه‌های بالینی خواست برنامه‌های خود در این حوزه را پس از بازنگری مجدد ارائه دهند.

زالی با اشاره به کمبود نیروی انسانی در حوزه درمان، خواستار همکاری بیشتر مدیران گروه‌های بالینی با این حوزه شد و به بیان راهکارهایی برای رفع این چالش پرداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha