• چهارشنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402102014231
  • خبرنگار : 71560

محبی‌نجم‌آبادی: نقطه قوت دولت سیزدهم مدیریت بازار ارز است

محبی‌نجم‌آبادی: نقطه قوت دولت سیزدهم مدیریت بازار ارز است

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: عده‌ای مدت‌هاست که در تلاشند تا قیمت ارز را بالا ببرند اما دولت سیزدهم توانست با مدیریت بازار ارز و جداسازی نیاز کاذب از نیاز واقعی این بازار را به خوبی مدیریت کند.

بهروز محبی نجم آبادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت بازار ارز کشور، بیان کرد: یکی از راه هایی که منجر به تشدید تورم در سطح جامعه می شود، فاصله بین عرضه و تقاضای ارزی است. این امر سبب می‌شود تا عده‌ای وارد بازار ارز شده و نیاز کاذب ایجاد کنند و یا نگاه سرمایه‌ای و کالایی به ارز داشته باشند. به دنبال این اقدامات، قیمت ارز افزایش می‌یابد که اثر منفی خود را بر اقتصاد کشور به صورت جدی بر جای می‌گذارد.

وی در ادامه با بیان اینکه عده زیادی هستند که ماه‌هاست در فضای مجازی پیش بینی‌های زیادی را انجام می‌دهند و تبلیغ شدیدی انجام می‌دهند تا قیمت ارز را بالا ببرند، اظهار کرد: یکی از نقاط قوت دولت سیزدهم این است که توانستند بازار ارز را مدیریت کنند و با جداسازی نیاز کاذب از نیاز واقعی تلاش کردند تا به نیاز واقعی بازار پاسخ دهند.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: با ایجاد بازار مبادله ارز، بانک مرکزی توانست نیاز بازار را مدیریت کند و به آن پاسخ دهد. پتروشیمی ها و شرکت های نفتی ارز خود را در این بازار عرضه کردند. کشور با شیوه های مختلف مانند تهاتر، استفاده از ارز کشورهای هم پیمان و روش های مختلف در تلاش است تا قیمت ارز را مدیریت کند.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر اینکه عده زیادی از اقتصاددانان معتقدند که قیمت ارز از آنچه که امروز هست باید پایین‌تر بیاید، گفت: عده‌ای مدت هاست که در تلاش هستند تا قیمت ارز را بالا ببرند. این یک جنگ ترکیبی و به نوعی ادامه جنگ های اقتصادی و فرهنگی به شمار می رود. عده ای نیز سود می برند. وقتی قیمت ارز بالا می رود آنهایی که ارز در اختیار دارند و آنهایی که کالای خود را به قیمت دلار می‌فروشند سود می برند.

محبی نجم آبادی در پایان گفت:‌ جریانی در تلاش است تا با بالا بردن قیمت ارز بار دیگر تورم به کشور تحمیل کند و تورم نیز پرداخت مالیات طبقه محروم به طبقه ثروتمند یک کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha