• سه‌شنبه / ۱۹ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۸
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1402101913876
  • خبرنگار : 50214

در گفت‎وگو با ایسنا مطرح شد؛

انتقاد به شهرداری یزد در مورد جایگزینی استخر باغ ملی/یزد فاقد زیرساخت شیرجه است

انتقاد به شهرداری یزد در مورد جایگزینی استخر باغ ملی/یزد فاقد زیرساخت شیرجه است

ایسنا/یزد رئیس هیات شنا، شیرجه و واترپلوی استان یزد با اشاره به عملکرد موفق این رشته ورزشی طی سالیان اخیر، گفت: تنها یک استخر در اختیار هیات قرار دارد که آن هم کفاف تمرینات تیم‌های واترپلوی استان را نمی‎دهد.

«سید مصطفی سجادی» در گفت‎وگو با ایسنا، با بیان این که یزد از استانهای دارای زیرساخت مناسب در رشته شنا به نسبت جمعیت محسوب می‎شود، اظهار کرد: در حال حاضر علاوه بر وجود ۱۴ باب استخر شنا در مرکز استان که در اختیار دستگاه‎های مختلف است، در بسیاری از مراکز شهرستانهای یزد نیز دارای استخر برای ورزش شنا هستیم.

وی با اشاره به در حال ساخت بودن چند استخر سرپوشیده دیگر در شهرستانهای یزد، گفت: علاوه بر این مجموعه ورزشی سپاه الغدیر یزد نیز با توجه به اعتبارات در اختیار ساخت چند باب استخر دیگر را در دست اقدام دارد.

سجادی در رابطه با علت عدم جایگزینی استخر دیگری در ازای واگذاری و تخریب استخر باغ ملی که از استخرهای بسیار قدیمی و نوستالژی شهر یزد بود، تصریح کرد: متاسفانه شهرداری و شورای اسلامی دو دوره قبل شهر یزد براساس توافقی با مسئولان ورزش و جوانان وقت استان و البته با توجه به اعتراض شهروندان و ورزش دوستان به صورت شبانه و پنهانی، اقدام به تخریب این استخر رو باز که قدیمی‎‌ترین و از پرخاطره‌ترین استخرها برای مردم و ورزشکاران یزدی و حتی برخی ورزشکاران دیگر استانها با توجه به جایگاه خوب شنای یزد و میزبانی مسابقات در دهه‌های گذشته بود، کرد.

وی گفت: قرار بود شهرداری در ازای تخریب این استخر جهت توسعه پارک مجاور این مجموعه، با اختصاص زمینی نسبت به ساخت استخر جایگزین اقدام کند ولی تاکنون هیچ ‌گونه اتفاقی در این باره اتفاق نیفتاده است.

سکاندار ورزش شنا، شیرجه و واترپلوی استان در ادامه گفت: متاسفانه رشته شیرجه در استان یزد به دلیل نداشتن زیرساخت و بلااستفاده شدن تنها تخته شیرجه استان که در تنها استخر استاندارد و ۵۰ متر استان یعنی استخر عدالت وجود داشت، غیرفعال است.

وی خاطرنشان کرد: هر چند در حوزه واترپلو نیز با کمبود زیرساختها در استان مواجهیم ولی با توجه به اقداماتی که هیات از سال ۱۳۹۲ در حوزه استعدادیابی‎ با همکاری یکی از باشگاه‌های ورزشی استان و استقبال خوبی که از رشته واترپلو در استان شد، خوشبختانه هم اکنون تعداد شش تیم تخصصی در رده‎های مختلف این رشته ورزشی استان فعالیت دارند و طی سالیان اخیر و پس از سالها تعطیلی، عملکرد بسیار موفقی داشته است.

وی گفت: برنامه استعدایابی هیات به صورت مستمر دنبال می‎شود و عمدتاً در فصل تابستان بالغ بر ۵۰۰ تا ۶۰۰ شناگر تحت آموزش‌های اولیه و استعدادیابی قرار می‎گیرند که معمولاً حدود ۲۰۰ نفر آنها پالایش و در رده‌های سنی مختلف دسته‌بندی و  از آموزشهای حرفه‌ای و حمایتهای لازم بهره‌مند می‎شوند.

به گفته سجادی، ورزشکاران استان در رشته‎های آبی برخلاف سایر رشته‎های ورزشی در استان، تمایل بیشتری به حضور در رشته واترپلو در قیاس با رقابتهای انفرادی در مواد مختلف رشته شنا دارند که علل مختلفی مانند جذابیت ورزشهای توپی، لزوم تلاش ورزشکار و حمایت مستمر خانواده برای قهرمانی و مدال‌آوری  و البته علل دیگری می‎تواند داشته باشد.

وی عنوان کرد: البته اگر استعداد ذاتی شنای کشورمان را نیز رصد کنیم در می‎یابیم که تاکنون نیز توفیق چندانی در برابر سایر کشورها نداشته‎ایم در حالی که در رشته واترپلو با کسب مقام در آسیا نشان داده‌ایم که می‎توانیم موفق باشیم.

رئیس هیات شنای استان به وقفه سه ساله‎ی ایجاد شده در فعالیت‌های این ورزش به دنبال بحران کرونا، گفت: البته با تمام تفاسیر در رشته شنا فعالیت خود را متوقف نکرده‎ایم و هرچند تیم شنای استان قبل از کرونا در منطقه جنوب شرق کشور مقام اول را با کسب هشت مدال طلا به خود اختصاص دادیم ولی اکنون نیز در جایگاه اول تا پنجم کشور را در اختیار داریم.

وی به واگذاری استخر ۲۲ بهمن از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان به هیات شنا، گفت: این استخر قدیمی و فرسوده در جریان بحران کرونا با هزینه ۲.۵ میلیارد تومانی هیات به طور کامل بازسازی شد به طوری که هم اکنون از به روزترین تاسیسات برخوردار است ولی عمدتاً جهت تمرینات تیم‌های واترپلو استفاده می‎شود هرچند که کفاف این تیمها را نیز نمی‎دهد.

وی با بیان این که در هر دوره انتخابی تیم ملی واترپلو حداقل سه یا چهار بازیکن از استان یزد دعوت می‌شوند، گفت: خوشبختانه استان یزد هم اکنون دارای مربی تیم ملی، داور ملی و بین‌المللی و بازیکنان مطرحی در رشته واترپلو است لذا عمده تمرکز هیات نیز روی همین این رشته است.

سجادی از اعلام نیاز هیات به استخر جهت اهتمام بیشتر به قهرمان پروری در رشته شنا خبر داد و گفت: بارها درخواست خود را به اداره کل ورزش و جوانان و حتی آموزش و پرورش استان ارائه و در زمینه تامین نیروی انسانی مورد نیاز اعم از مربی و عوامل تخصصی جهت تمرین تیم‌های پایه اعلام آمادگی کرده‎ایم.

وی گفت: حتی اعلام کردیم نیازی به واگذاری استخر جدیدی نیست بلکه کافی است در بازه زمانی چند ساله یک یا چند سانس یکی از استخرهای موجود را در اختیار هیات قرار دهند که در این صورت مدال آوری در رشته شنای کشور که با توجه به مواد مختلف مدالهای زیادی را شامل می‎شود، ضمانت خواهیم کرد.

رئییس هیات شنای استان در پایان نیز ضمن قدردانی از اهتمام مسئولان وقت استان به ویژه استاندار یزد و اقداماتی نظیر تجلیل از مدال آوران یزدی مسابقات آسیایی هانژو برای اولین بار، گفت: متاسفانه در شورای عالی ورزش استان شاهد پرداختن به مسائل کلی و پراکنده ورزشی هستیم و عملاً خروجی مطلوبی برای ورزش را شاهد نیستیم لذا پیشنهاد کردیم که حداقل در هر نشست به یکی از هیاتهای ورزشی پرداخته شود تا سالانه شاهد رسیدگی به مشکلات حداقل ۵ یا ۶ هیات ورزشی استان براساس اولویت و مدال آوری آنها باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha