به گزارش ایسنا، «تد کروز» سناتور جمهوریخواه آمریکایی با ادعای سودمند بودن آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) برای گروه حماس، از حمایت مالی «قابل توجه» دولت باید از این آژانس انتقاد کرده و گفت که این امر بودجه آمریکا را هدر میدهد.
شبکه فاکس نیز در این باره گزارش کرد که کروز به این شبکه گفت: «آمریکا باید، فورا، حمایت مالی از آنروا را متوقف کرده و تلاش کند آن را با سازمانی مسئولتر جایگزین کند. آنروا با توزیع امکانات و وسایل در نوار غزه که مستقیما به ماشین جنگ حماس راه مییابد، مستقیما، به حماس سود میرساند. این یعنی فعالیتهای آنها تهدید آشکاری برای اسراییلیها و آمریکاییها است.»
دولت بایدن از محل کسب مالیات، از سال ۲۰۲۱ تاکنون، یک میلیارد دلار به آنروا کمک کرده است. حمایت مالی دولت بایدن از آنروا با انتقاد برخی قانونگذاران آمریکا مواجه بوده است که در کنگره مدعی هستند این آژانس در حمایت از حماس در غزه نقش دارد.
کروز همچنین با ادعای تروریسم علیه حماس، گفت: «هیچ کسی انکار نمیکند که این کمک به غزه میرسد. وقتی جو بایدن رییس جمهور شد، دولت او میدانست که ازسرگیری کمکها به آنروا به طور غیرقانونی، به سود حماس خواهد بود اما برای خود استثناهایی از قوانین ضد تروریسم قائل شدند و به هر طریقی که بود، انجامش دادند. نه آنها و آنروا اهمیتی نمیدهند و (آنروا) هنوز در سود رساندن به حماس پس از ۷ اکتبر دست دارد.»
جنبش مقاومت فلسطین در ۷ اکتبر عملیات گسترده «طوفان الاقصی» را از نوار غزه علیه رژیم صهیونیستی آغاز کرد و رزمندگان آن نیز از مرز به اراضی اشغالی وارد شدند. رژیم صهیونیستی نیز در پی آن حملات تلافیجویانه خود علیه گروه حماس در غزه را آغاز کرده و این باریکه را در محاصره انسانی کامل قرار داد. تاکنون، بیش از ۲۲ هزار نفر نفر طی حملات رژیم صهیونیستی در غزه کشته شدهاند که عمدتا، زنان و کودکان هستند.
یک توافق آتشبس موقت در ۲۴ نوامبر با میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و فلسطین انجام شد که تبادل اسرا با حماس و تحویل کمکهای بشردوستانه به غزه نیز بخشی از آن بود. این آتشبس چندین بار تمدید شد و سرانجام، در اول دسامبر پایان یافت.
فاکس نیوز در ادامه نوشت: جان کربی، هماهنگکننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید هفته گذشته گفت «این آژانس امداد سازمان ملل کار مهمی انجام میدهد. در واقع، آنها در حال حاضر بیشتر کارهای سخت را، از جمله تهیه غذا، آب و دارو برای مردم غزه و سراسر نوار غزه انجام میدهند. فعالیتهای زیادی را در شرایطی بسیار خطرناک انجام میدهند.»
او افزود: «نمیتوان به دلیل حمله حماس و نحوه استفاده حماس از زیرساختهای غیرنظامی، آنها را مقصر دانست.»
انتهای پیام
نظرات