جواد قاسمیان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: موضوع مجوز فروش اینترنتی دارو مدتهاست که به بهانه تسهیل کسب و کار از سوی شرکتهای مختلف مطرح میشود و هرازچندگاهی جو را متشنج میکند.
وی اضافه کرد: واقعیت این است که مسئول تصمیمگیری برای اینگونه مجوزها وزارت بهداشت و به تبع آن سازمان غذا و داروست و این آییننامهها در حال چکشکاری هستند و در نهایت بحث به سمتی پیشخواهد رفت که یک سری نسخ خاص و یک سری نسخی که قابل تکرار باشد و بیمار تا آخر عمر باید از آنها استفاده کند از طریق اینترنت به دست بیمار برسد.
قاسمیان افزود: بیشتر در بحث فروش مکملها، مواد آرایشی و بهداشتی و گیاهان دارویی یک سری مجوز در اختیار داروخانهها قرار دادیم که نگهداشت و اصالت دارد و مسیری که به سمت داروخانه و مریض میرسد مهم بوده و البته مکملها همان اهمیت دارو را دارند.
وی تاکید کرد: هرگونه فروش اینترنتی از نظر دانشگاه علومپزشکی تا صدور مجوز غیرمجاز است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: پیشنهاد میکنم هموطنانی که قصد دارند مکمل یا دارویی را از اینترنت تهیه کنند حتماً این اقلام را از داروخانهها تهیه و سراغ سایتهای غیرواقعی و پیجهای اینستاگرامی نباشند.
قاسمیان بیان کرد: حمل دارو باید با خودروهای دارای مجوز حمل دارو که شرایط رطوبت، دما و میزان نور در آنها کنترل شده است انجام گیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه کنترل مسئول فنی دارو در اینترنت کاری دشوار است و با آزمون و خطای زیادی مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: فروش اینترنتی دارو باید زیر نظر مستقیم مسئول فنی انجام شود و چنانچه تنها موضوع ارسال آن از طریق اینترنت باشد بیخطر بوده و مانعی ندارد اما در مجموع باید تمام شرایط سنجیده شود تا سلامت مردم دچار آسیب نشود.
انتهای پیام
نظرات