• دوشنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402101812692
  • خبرنگار : 50105

تبدیل هوا به آب آشامیدنی با نوآوری در انرژی‌های تجدیدپذیر

تبدیل هوا به آب آشامیدنی با نوآوری در انرژی‌های تجدیدپذیر

ایسنا/خراسان رضوی با توجه به کمبود آب منبع استارت آپ ایالات‌متحده گزینه‌ای را ارائه کرده است که می‌تواند هوا را به آب تبدیل کند؛ فن‌های داخل پنل‌های خورشیدی، بخار آب را از هوا بیرون می‌کشند که به نوبه خود به آب مایع تبدیل می‌شود و می‌تواند برای استفاده به‌عنوان آب آشامیدنی آماده شود.

به نقل از ویفروم، مجمع جهانی اقتصاد در گزارش سال ۲۰۲۳ خود با عنوان «تقویت انتقال موثر انرژی» می‌گوید که ۹۵ درصد از کشورها نمره کل شاخص انتقال انرژی خود را در دهه گذشته بهبود بخشیده‌اند.

بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، پیشرفت در انتقال انرژی جهانی در ۳ سال گذشته تنها رشد اندکی داشته و نوآوری سریع و موثر انرژی‌های تجدیدپذیر برای دستیابی به اهداف آب‌وهوایی بسیار مهم است که می‌تواند به کشورها در دستیابی به اهداف انتشار گازهای گلخانه‌ای کمک کند.

اگر قرار است گرمایش به ۱.۵ درجه سانتی‌گراد محدود شود، انتشار گازهای گلخانه‌ای باید تا سال ۲۰۳۰ تقریباً به نصف کاهش یابد بنابراین، مایه دلگرمی است که مبتکران همچنان به پیشگامی رویکردهای جدید ادامه می‌دهند و هدف تغییر جهان به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر را دست یافتنی‌تر می‌کند.

به‌عنوان مثال، استارت آپ فرانسوی راه‌حلی در مقیاس کوچک و نصب آسان در این زمینه ارائه کرده است که از انرژی خورشید و باد در یک واحد استفاده می‌کند.

استارت آپ آمریکایی سیستمی را اختراع کرده است که از ژنراتورهای بادی با ارتفاع سه متر و بدون قطعات متحرک خارجی استفاده می‌کند.

کالیفرنیا مستعد خشکسالی است. ۲۲ سال اول این قرن، خشکترین دوره ایالت از سال ۸۰۰ تاکنون بوده است که ترس از خشکسالی شدید را برانگیخته است.  استارت‌آپ SolarAquaGrid در حال آزمایش طرحی است که برق تولید می‌کند و تبخیر را کاهش می‌دهد.

پنجره‌های پنل خورشیدی، منبع انرژی تجدیدپذیر شفاف توسط فناوری Ubiquitous مستقر در کالیفرنیا توسعه یافته است که  می‌تواند انرژی خورشیدی را متحول کند. شیشه به گونه‌ای عمل می‌کند که نور مرئی، چیزی که ما می‌بینیم از آن عبور کند، در حالی که نور ماوراء بنفش و مادون قرمز نامرئی جذب و به الکتریسیته تبدیل شود. این شرکت عنوان کرد که پنجره‌های خورشیدی می‌توانند تا ۳۰ درصد برق مورد نیاز یک ساختمان را تامین کنند.

با توجه به اینکه کمبود آب احتمالاً برای دو سوم جمعیت جهان تا سال ۲۰۲۵ مشکل‌آفرین خواهد بود، یافتن منابع جایگزین حیاتی است. منبع استارت آپ ایالات‌متحده گزینه‌ای را ارائه کرده است که می‌تواند هوا را به آب تبدیل کند. فن‌های داخل پنل‌ها، بخار آب را از هوا بیرون می‌کشند که به نوبه خود به آب مایع تبدیل می‌شود و می‌تواند برای استفاده به‌عنوان آب آشامیدنی آماده شود.

این شرکت می‌گوید که می‌تواند نیاز به ۵۴ هزار بطری آب پلاستیکی یکبار مصرف را در طول عمر ۱۵ ساله خود برطرف کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha