عباس احدپور در گفت و گو با ایسنا با اشاره به فعالیت خانههای هلال در سه بخش روستایی، شهری و تخصصی، اظهار کرد: در خانههای هلال تخصصیT امور فوق تخصصی دیده میشود. خانههای هلال در استانهای مختلف بنا بر پتانسیلهای موجود و قابلیتهای علمی، میتوانند به عنوان خانه هلال تخصصی فعال شده و نسبت به تولید علم و پژوهش با همکاری اعضا اقدام کنند.
وی با اشاره به فعالت ۶۹۸۰ خانه هلال در سطح کشور، ادامه داد: در صورت ارائه پروپوزالهای خوب در خانههای هلال تخصصی، میتوان آن را به فدراسیون صلیب سرخ جهانی ارائه کرده و بودجههایی را برای پروژههای مطرح شده در پروپوزال دریافت کرد.
احدپور با اشاره به وجود دو هدف عمده برای خانههای هلال، افزود: نگاه اصلی ما آموزش پایه امداد و نجات برای آحاد مردم از بخش روستایی تا شهری است. این آموزش به صورت شبکهای و مویرگی ارائه میشود تا اهالی روستاها به عنوان اولین نقاطی که در حوادث آسیب میبینند، بتوانند خود، خانواده و اطرافیان را بر اساس استانداردها امدادرسانی کرده و نسبت به جابجایی سریعتر افراد اقدام کنند.
وی تصریح کرد: دومین هدف از ایجاد خانههای هلال، دیدبانی از سوی مسئولین خانههای هلال است تا بتوانند با سریعترین تماس، نوع و عمق حادثه و میزان خسارت را به EOC شهرستان یا استان اعلام کنند تا به صورت دقیقتر نسبت به اعزام تیمهای تخصصی، تعداد چادر و مواد مصرفی خانوارها در منطقه اقدام شده و اسکان اضطراری و امدادرسانی سریعتر و با کیفیت بهتر انجام شود.
انتهای پیام
نظرات