• یکشنبه / ۱۷ دی ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402101712105
  • خبرنگار : 50377

مجمع خیرین توسعه مهارت و ترویج فنی‌وحرفه‌ای در مازندران راه‌اندازی شد

مجمع خیرین توسعه مهارت و ترویج فنی‌وحرفه‌ای در مازندران راه‌اندازی شد

ایسنا/مازندران مازندران دومین استان و پیشتاز در تشکیل مجمع خیرین توسعه مهارت و ترویج فنی و حرفه‌ای در کشور است که امروز با حضور مسئولان استانی، شهرستانی و خیران در اداره کل فنی و حرفه‌ای راه اندازی شد.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران امروز ۱۷ دی ماه در آئین افتتاح مجمع خیرین توسعه و ترویج فنی و حرفه‌ای در مازندران ضمن تسلیت به هموطنان و محکوم کردن اقدام تروریستی در کرمان، اظهار کرد: مراتب نگرانی و نفرت خودمان از عملیات ضد انسانی و حقوق بشری که توسط کشورهای مدعی حقوق بشردر کرمان اتفاق افتاد را اعلام می‌کنیم، این کشورها همان کسانی هستند نزدیک به ۱۰۰ روز در غزه زنان و کودکان را به شهادت رساندند و در عرض سه ماه مردم غزه بیش از ۲۱ هزار شهید دادند که بسیار فاجع بزرگی بود.

وی ادامه داد: چند دانش آموز در حادثه تروریستی کرمان به شهادت رسیدند که این دانش آموزان در استمرار راه مقاومت به مقام شهادت نائل آمدند.

مجمع خیرین توسعه مهارت و ترویج فنی و حرفه‌ای در مازندران راه اندازی شد

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه احساسات پاک انسانی در میان خیرین تجلی دارد، تصریح کرد: امروز برای توسعه و ترویج آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مجمع خیرین در خدمت این هدف قرار گرفته است .

این مسئول افزود: جوانانی که آموزش‌های دانشگاهی لازم را طی نکردند یا مهارت مورد نظر را ندارند بناست با عنایت مجمع خیرین هنر و  مهارت های لازم را پیدا کنند و تبدیل به نیروی فنی و ماهر شوند که این تجلی دیگری از احساسات پاک انسانی خیرین است .

آیت الله محمدی لائینی افزود: مازندران دومین استانی است که خیرین در حوزه مهارت و فنی و حرفه‌ای مشارکت و پیش گام شده‌اند که این نشانه پیشتازی استان ما است.

وی با تاکید براینکه لازم است در حوزه اشتغال و کار آسیب شناسی صورت گیرد، خاطرنشان کرد: نداشتن مهارت یکی از چالش‌های نیروی کار در مازندران است.

مجمع خیرین توسعه مهارت و ترویج فنی و حرفه‌ای در مازندران راه اندازی شد

امام جمعه ساری با بیان اینکه، نیروی آچار به دست فنی نیاز اصلی بازار کار در استان مازندران است، اظهار کرد:باید فرهنگ کار مهارتی در خانواده‌ها نهادینه شود اینکه فقط پشت میز نشینی را انتخاب کنند درست نیست.

این مسئول متذکر شد: فنی و حرفه‌ای از همه دانشگاه‌ها اهمیت بیشتری دارد چرا که دانشجویان نیازمند مهارت افزایی و آموزش هستند.

مجمع خیرین توسعه مهارت و ترویج فنی و حرفه‌ای در مازندران راه اندازی شد

در ادامه "سید حسین درویشی" مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران نیز اظهار کرد: در زمینه فنی و حرفه‌ای  ۱۹ گروه هدف در استان مازندران داریم که در این راستا مجموعه‌ای از آموزش‌های فنی حرفه‌ای اعم از خدمات و کشاورزی، گردشگری و سلامت می‌بایست به جامعه هدف ارائه دهیم که منابع دولتی پاسخگوی این مسائل نیست .

درویشی با اشاره به اینکه برای کمک گرفتن از خیرین نیازمند مصوبات قانونی در مجلس شورای اسلامی بودیم که در سال ۱۴۰۰ این قانون تصویب و ابلاغ شد، ابراز امیدواری کرد: مازندران به‌عنوان دومین استان در سطح کشور این افتخار را دارد که این مجمع را افتتاح و منشاء خدمات قابل توجهی باشد.

مجمع خیرین توسعه مهارت و ترویج فنی و حرفه‌ای در مازندران راه اندازی شد

وی با بیان اینکه اقشار آسیب پذیر از جمله قشرهایی هستند که لازم است مورد توجه خیرین قرار گیرند، افزود: اضلاع  بهزیستی، کمیته امداد و بسیج سازندگی با اداره کل فنی و حرفه‌ای تفاهم نامه دارند، از این رو می‌توانیم به هدف اصلی سازمان فنی و حرفه‌ای که ایجاد اشتغال پایدار است برسیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha