• شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402101610881
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان خبر داد

صدور ۳۰ هزار کارت بازرگانی مرزنشینی در سیستان و بلوچستان

صدور ۳۰ هزار کارت بازرگانی مرزنشینی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به پتانسیل‌های اقتصادی استان گفت: این استان به اندازه کل کشور ظرفیت اقتصادی دارد.

محمد کرمی امروز شنبه در جلسه با شورای اندیشه ورز تعاونی های شمال استان اظهار کرد: ظرفیت اقتصاد تجارت، حمل و نقل، معادن، کشاورزی، صنعت دریا، دیجیتال، گردشگری و صنایع دستی و مرزهای آبی و خشکی از ظرفیت های بی نظیر استان سیستان و بلوچستان هستند.

وی اظهار افزود: آنچه انتظار می‌رود؛ انجام کارهای جدید با نوآوری و خلاقیت برپایه دانش در تشکیل شرکت‌های دانش بنیان می‌باشد.

وی با تاکید بر اهمیت عدالت اقتصادی تصریح کرد: تعاونی‌ها یک اصل مهم برای مشارکت مردم در اقتصاد هستند، که با تعداد محدود افراد و سرمایه‌های کوچک می تواند شکل بگیرد.

استاندار با مخاطب قرار دادن دستیاران مردمی بیان کرد: ۳۰ هزار کارت بازرگانی مرزنشینی در استان صادر شده که برای انجام فعالیت های تجاری، تعاونی های مرتبط نیز بایستی تشکیل شود.

کرمی با اشاره به توسعه پنل‌های خورشیدی در استان و سفارش ۵ هزار پنل جدید برای نصب افزود: با تشکیل تعاونی‌ در زمینه پنل‌های خورشیدی می توانیم شاهد ایجاد مزرعه پنل های خورشیدی باشیم.

وی بیان کرد: باید شرکت تعاونی‌های دانش بنیان در عرصه های مختلف از جمله صنایع دستی، صنایع بسته بندی، تولیدات صادارتی، معادن مس و اهمیت این فلز در تولیدات مختلف با نوآوری و خلاقیت و تغییر روش در تولید و با تولیدات جدیدتشکیل شوند.

استاندار با تاکید بر حضور دانشگاهیان و دانش آموزان در تشکیل شرکت تعاونی‌های دانش بنیان اذعان کرد: به تعداد اعضای هیئت علمی باید شرکت دانش بنیان وجود داشته باشد، دانشگاه محور توسعه است و دانشگاه‌ها باید نیروهای کارآفرین پرورش بدهند.

کرمی با اشاره به تولیدات کشاورزی کم آب بر در حوزه دانش بنیان گفت: آموزش و پرورش در هنرستانها با راه اندازی گلخانه‌ها بخصوص توسط دانش آموزان برنامه ریزی کند.

وی با تاکید برطراحی دقیق برنامه‌ها بیان کرد: شرایط لازم برای تجاری شدن منطقه سیستان فراهم شده است و از مراکز خیریه‌ها خواسته شده در قالب تعاونی برای توانمندسازی مردم کار کنند.

استاندار با اشاره به سیره پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت در زمینه کار و تلاش تصریح کرد: باید فرهنگ کار و تلاش در استان ارتقا یابد و افرادی که توانایی کار دارند باید در تشکیل تعاونی ها و فعالیت‌های تولیدی و صادراتی فعال باشند.

کرمی با اشاره به کریدور به وجود آمده با کشورهای اطراف و آسیای میانه اذعان کرد: باید در زمینه تولید کالاهای مورد نیاز همسایگان افدام کنیم.

وی با اشاره به قرارگاه غدیر منطقه سیستان بر همکاری مستمر مسئولان و دستیاران مردمی با این قرار گاه تاکید کرد.

وی بر توزیع عادلانه ثروت در بین مردم از جمله بر واگذاری سهام برخی کارخانه‌ها اشاره کرد.

استاندار در پایان بیان کرد: در زمینه کاهش بروکراسی اقداماتی انجام شده و با پرداخت تسهیلات انتظار حضور سرمایه گذاران را در میدان عمل داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۰-۱۷ ۰۰:۱۹

فقط برا سیستان بود ملت بلوچ و بلوچستان ندادن

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۱۷ ۰۱:۰۷

این کارتها برای مردم هیچ درآمدی نداشته فقط سال یکبارمبلغ ۱۰۰هزارخرج شارژش میکنیم اونم دو روز باید تو پست بانک تو نوبت باشیم فقط ۱ درصد از این کارتها سود کلان میبرند

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۱۷ ۰۱:۰۷

این کارتها برای مردم هیچ درامدی نداشته فقط سال یکبارمبلغ ۱۰۰هزارخرج شارژش میکنیم اونم دوروزبایدتوپست بانک تونوبت باشیم فقط ۱درصدازاین کارتهاسودکلان میبرند

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۱۷ ۰۷:۰۷

کارت مرز نشینی در استان فقط در منطقه سراوان به معنای واقعی راه افتاده واستفاده وسودش به مردم میرسه اما متاسفانه در منطقه سیستان تمام شهرستانهای پنجگانه اولا اسم قراره راه بیوفته و مردم از مزایای مرز بهره ببرند و ثانیا طی این چند سال به اسم مردم ولی به کام مسئولین مختلص شده ،تعاونی مرز نشینان فقط برای فرمانداریها سودمند بود وعواید آن تا امروز به مردم نرسیده.

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۱۷ ۱۱:۳۲

کجا هستن این کارتها ماهم مرز نشین هستیم ثبت نام هم کردیم اما هیچ کارتی بمون ندادن این سی هزار کارت که میگین حتما پیش مسئولین هس ازشون سود میبرن وگرنه بذمردم عادی هیچی نمی‌رسه من مرز نشین از منطقه محروم مهرستان هستم

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۱۷ ۱۲:۱۴

آقای استاندار ما مردم شهرستان قصرقند پرونده وام مسکن روستایی چهار ماه در بانک صادرات هفته ای ۲ بار میروم به بانک میگه پول نیس این همه ادعا میکنی میگی در بلوچستان همه چیز حالی درصورتی که بانک ها تسهیلات نمی‌دهند لطفا پیگیری کنید

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۱۷ ۱۲:۵۵

سلام آقای استاندار ما ثبت نام کردیم کارت مر نشینی هم داریم ولی تاریخش گذشت

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۱۷ ۱۵:۲۹

نمی‌دونم این کارت مرز نشینی به چه دردی میخوره . من الان دارم زندگی ده سال میشه . ولی هیچی نداره . شاید با این کارت مسولین دارن استفاده میکنند . وقتی در یک دولت این همه هزینه میشه . کارمند و اداره میزارن و از بودجه ملت بهشون پول می‌دهند. پس چرا هیچ گونه تاثیری برای کسایی که این کارت را دارن نداره . حالا من نظر شخصی خودم را دارم میگم هر دولت میاد یه چیزی میگه بجای ادامه دادن دولت بعدی میاد کنسلش می‌کنه . و این همه پول ملت نابود میشه .

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۱۷ ۱۵:۵۲

سلام بنده مرزنشینم از استان سیستان و بلوچستان و ساکن شهرستان هیرمندم و تقریبا نقطه صفری مرز کوچه بهداریم و تابحال فقط از داشتن کارت مرزی اسم شو شنیدم ولی کاربردی ندیدم ازش.

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۱۷ ۲۲:۱۳

سلام وخسته نباشید خدمت شمامن ۲۴ سال است که توی سراوان زندگی میکنم ومتاهل هم هستم فرزند همکارم ولی تابه حال ازکارت مرزنشینی استفاده نکرده چند بارهم برگه هاخودم وخانواده خودم راداده ام ولی کارتی برای من درست نشده

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۱۸ ۰۴:۰۵

باسلام از نقطه صفر مرزی میرجاوه این چه عدالت است ما کارت داریم ولی هیچ استفاده‌ای نکرده میگن انقضاء تموم شده خبری از استفاده از کارت نیست .و میرجاوه شامل طرح رزاق هم نیست