به گزارش ایسنا، سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در این مراسم گفت: این الحاق ادامه الحاقهای یازدهگانه گذشته و در راستای ادامه تولید قدرت است.
سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران هم در این مراسم با بیان اینکه «با ورود سامانههای جدید به نیروی دریایی سپاه، رخسار نوینی از مدرنشدن قدرت دریایی سپاه را شاهد خواهیم بود»، اظهار کرد: اساس کار ما بر تأثیر اصول دکترینی بر توسعه قدرت و تأثیر راهبردها بر گسترش قدرت که محصول تلاقی دکترین دفاع دریایی ما با راهبرد آن است.
وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی با درک واقعیت اهمیت دریا به عنوان صحنه کلیدی و سرنوشتساز نبرد به تشکیل و توسعه و تکمیل یک قدرت دریایی متفاوت از قدرتهای مرسوم دریایی همت داشته که در ارتش و سپاه انجام شده است. این گسترش و تقویت با این پیشفرض طراحی شده که ما با بزرگترین قدرتهای دریایی عالم درگیر خواهیم بود.
شناور گشتی رزمی ابومهدی المهندس مبتنی بر نیازهای عملیاتی نیروی دریایی سپاه توسط جوانان متخصص داخلی و با همکاری شرکتهای دانش بنیان طراحی و تولید شده است.
این شناور رادارگریز با بهرهمندی از چهار موتور دریایی، دارای قابلیت دریانوردی بردبلند با سرعت بالای ۳۷ گره دریایی، و قدرت بالا در مانور است.
قابلیت حمل و فرود و برخاست پهپاد عمودپرواز (VTOL) و امکان پرتاپ پهپاد رزمی در روز و شب از دیگر قابلیتهای این شناور است. این شناور برای دفاع هوایی و مقابله با اهداف متخاصم، مجهز به سامانه کشف و رهگیری و پرتابگرهای دریاپایه و سامانههای خودکار و نیمه خودکار توپهای ۲۰ میلیمتر و ۳۰ میلیمتر است.
شناور شهید ابومهدی المهندس برای انهدام اهداف سطی متخاصم نیز مجهز به پرتابگر موشکهای کروز سطح به سطح ترکیبی (از ۳۵ تا ۷۵۰ کیلومتر) است. این شناور مجهز به فضای پزشکی و تجهیزات کامل امدادی است.
انتهای پیام
نظرات