هم اکنون این مرکز در طبقه اول ساختمان پژوهشکده انگور و کشمش مستقر بوده و با داشتن فضاهای مناسب و دفاتر کاری در نظر گرفته شده برای واحدهای فناور، زمینه حمایت از ایده و طرح های دانشگاهی را فراهم کرده است.
حضور مرکز رشد در کنار ظرفیت های دانشگاه مانند کارگاه ها، آزمایشگاه ها و مراکز پژوهشی و ظرفیت های علمی و اعضای هیات علمی دانشگاه زمینه موفقیت ایده و طرح های متقاضی را افزایش داده و همین روند زمینه ساز کارآفرینی مبتنی بر دانش و فناوری و شکل گیری شرکت های دانش بنیان و دانش محور را درون دانشگاه مهیا کرده است.
در همین راستا و پیرو فعالیت های این مرکز، از میان ۱۸ طرح متقاضی حمایت که برای این مرکز ارسال شد، پس از کارشناسی طرح ها توسط اساتید و داوران گزینش شده، تعداد ۱۳ طرح شرایط لازم برای عقد قرارداد حمایت با این مرکز را اخذ کرده و در نخستین جلسه شورای این مرکز، طرح های مورد نظر بررسی و بر حمایت همه طرح های پذیرفته شده تاکید شد.
در حال حاضر بیش از ۴۰ واحد فناور شامل واحدهای پذیرفته شده قبل از آغاز به کار مرکز مشترک و پذیرفته شده های جدید، در این مرکز مستقر و در حال فعالیت هستند و دستاوردهای مطرح بین المللی و ملی نظیر رتبه سوم مسابقات رباتیک در کشور آلمان، برگزیده نمایشگاه بین المللی در کشور ترکیه، کارآفرین برتر کشوری و استانی، فناور برتر کشوری و استانی، برگزیده های جشنواره های مطرح کشوری همچون شیخ بهایی، حرکت، ایران هلث، خوارزمی و ... گزیده ای از آنهاست، همچنین افزون بر ۱۱۰ گواهی ثبت اختراع و بیش از ۱۰ برند توسط این واحدها اخذ شده همچنین این مرکز زمینه ساز شکل گیری ۱۰ شرکت دانش بنیان نیز هست.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه ملی ملایر، با توجه به این ظرفیت ایجاد شده در دانشگاه، کلیه اعضای هیات علمی و دانشجویان می توانند با مراجعه به این مرکز، طرح ها و ایده های خود را مطرح و با حمایت این مرکز و ظرفیت های دانشگاهی، زمینه ساز اجرایی شدن موفق طرح ها و کسب ثروت و کارآفرینی برای صاحب طرح شوند.
انتهای پیام
نظرات