«مجید دهقانیزاده» در نشست کنترل و پایش محور تحولی انرژی خورشیدی در سند یزدِ نوین، محور انرژی خوشیدی را از جمله محورهای پیشران توسعه استان یزد معرفی کرد که میتواند تأثیرات قابل توجهی را در استان به همراه داشته باشد.
وی با بیان این که در سند یزدِ نوین توسعه پایدار سهم انرژیهای نو و تجدیدپذیر و تقویت شبکههای تولید، انتقال و توزیع انرژی بعنوان راهبرد در این محور مطرح و در دستور کار استان قرار گرفته است؛ اظهار کرد: محور انرژی خورشیدی نقطه امید بخش توسعه پایدار استان یزد است و باید با استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود در پیشبرد اهداف آن استفاده کرد.
دهقانیزاده با اشاره به لزوم تسهیل در تحقق پروژههای محور انرژی خورشیدی در سند تحولی یزد ِنوین به ویژه احداث نیروگاههای انرژی خورشیدی، بیان کرد: عرصههای واگذار شده میتوانند با قید فوریت مورد استعلام قرار بگیرند و در صورت تأیید مجوز بینام برای آنها صادر شود.
رییس سازمان مدیریت وبرنامهریزی استان در پایان خواستار بیان صریح چالشها و موانع مربوط به تحقق پروژههای یزدِ نوین شد و گفت: در افق ۴ ساله سند تحولی یزدِ نوین و در محور انرژی خورشیدی باید به یکی از مراکز اصلی تولید این انرژی و تجهیزات وابسته آن در کشور تبدیل شویم.
«اکرم فداکار» مسئول مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت استان نیز در این نشست به ارائه توضیحاتی پیرامون وضعیت اقدامات صورت گرفته در محور انرژی خورشیدی پرداخت و گفت: شناسایی موانع و چالشهایی که نیاز به مداخله دارند از اهمیت شایانی برخوردارند و از طریق تسهیلگری میتوان برخی از چالشها و موانع را رفع کرد.
وی در خصوص اقدامات صورت گرفته در این محور با اشاره به برنامههای عملیاتی آن، گفت: تاکنون چندین طرح در راستای ایجاد نیروگاههای خورشیدی بزرگ و متوسط در این محور تعریف شده که هرکدام از این طرحها در مراحل دریافت پروانه تا بهرهبرداری قرار دارند.
به گزارش ایسنا و به نقل از دبیرخانه مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت استان، «محمود وجدانی» مسئول پیگیریهای ویژه محور تحولی انرژی خورشیدی در سند تحولی یزدِ نوین، با اشاره به وضعیت این محور، از چالشها و موانع پیشروی تحقق پروژههای آن سخن گفت.
گفتنی است؛ محور تحولی انرژی خورشیدی یکی از محورهای ۱۵گانه سند یزدِ نوین است که شامل دو برنامه عملیاتی، ۱۲ طرح و ۱۰۹ فعالیت میشود.
انتهای پیام
نظرات