شکوری ۱۳ دیماه در آیین آغاز عملیات اجرایی توسعه فیبر نوری استان در شیروان، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۵۱ هزار روستای کشور از ارتباط تلفنی ثابت برخوردار بوده و در ۴۷ هزار روستا نیز اینترنت ثابت خانگی برقرار است.
وی گفت: توسعه خدمات اینترنتی در کشور نیازمند توجه به زیرساخت است و در این خصوص ۱۹۰ هزار کیلومتر فیبر نوری در کشور درحال اجرا است.
وی در خصوص توسعه شبکه سیار در مناطق روستایی کشور افزود: توسعه شبکه سیار منوط به توسعه فیبر نوری است و با توجه به ایجاد زیرساخت فیبر نوری در روستاها برابر با طرحی که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ابلاغ و حمایت مالی کرده طرح روستاها با عنوان USO آماده میشود که به اپراتورهای سیار ابلاغ و آنها سایتهای خود را در نقاط کم پوشش یا بدون پوشش اجرا میکنند.
وی تاکید کرد: توسعه زیرساخت فیبر نوری از هدفگذاریهای دولت سیزدهم است که شرکت مخابرات آن را به عنوان یک طرح و نهضت جهادی مطالعه شده ارائه کرد.
شکوری در خصوص توسعه زیرساختهای اقتصاد دیجیتال گفت: توسعه فیبر نوری توسعه اقتصاد دیجیتال را به دنبال دارد، از طرفی برای دنبال کردن اقتصاد بدون نفت راهی جز حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال نیست.
وی ادامه داد: سهم اقتصاد دیجیتال کشور در توسعه ناخالص ملی نسبت به سایر کشورها رشد خوبی ندارد که باید به سمت وضع مطلوب پیش رفت.
معاون راهبرد و توسعه کسب و کار شرکت مخابرات ایران تاکید کرد: باید برای توسعه اقتصاد دیجیتال نهضتی شکل بگیرد که با این اقدام و توسعه زیرساخت فیبرنوری به اقتصاد کشور و استان کمک می شود.
وی با بیان اینکه در حوزه اقتصاد دیجیتال از ظرفیت کار خیران استفاده نمیشود، بیان کرد: ساخت مدرسه لازم است اما اگر سرمایهها به سمت اقتصاد دیجیتال نیز هدایت شود، اقدام شایستهای خواهد بود.
شکوری با تاکید بر تبلیغ و ترویج فضاها و فرصتهای گردشگری استان افزود: بحث گردشگری، بومگردی و صنعت توریسم در استان مطرح است که این مسئله با فضای مجازی یعنی اقتصاد دیجیتال رشد مییابد.
انتهای پیام
نظرات