به گزارش ایسنا، در این مراسم که با حضور امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش و سردار درهباغی معاون آماد و پشتیبانی و تحقیقات ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد، بیش از ۱۰۰ دستگاه تریلر تانکبر فوق سنگین به ناوگان ترابری نیروی زمینی در مرکز آموزش و پشتیبانی شهید امانی نزاجا به ناوگان ترابری ارتش الحاق شد.
نیروی زمینی ارتش در حوزه تحرک در شرایط ایدهآل قرار دارد
امیر سرتیپ دوم محمد داود صارمی معاون آماد و پشتیبانی ارتش در این مراسم گفت: شاید در گذشته در بخش آماد و پشتیبانی این دغدغه را داشتیم که اگر مأموریتی فوری به معاونت آماد و پشتیبانی داده شود چگونه میتوانیم وارد عمل شویم، امّا از زمان تصدی امیر حیدری در نیروی زمینی ارتش، با برنامهریزیهای شایسته و بجا، از نظر تحرک و چابکی نیروی زمینی در شرایط ایدهآل خود قرار دارد.
وی ادامه داد: با یگانهای نیروی زمینی ارتش به ویژه تیپهای واکنش سریع به خودروهای سنگین و فوق سنگین پیشرفته این شرایط را داریم که در هر زمانی هر مأموریتی ابلاغ شود، آن مأموریت را به شایستگی انجام خواهیم داد.
وی با بیان اینکه «سردار باقری صراحتا از توفیقات سیستم نگهداری و تعمیر هوانیروز ارتش و تجهیزات زرهی آن یاد کردند»، گفت: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اذعان کردند که منابع مالی و اعتبارات ویژهای برای این کار در نظر گرفته نشده است، اما امروز توان و ارتقای رزمی هوانیروز ارتش مضاعف شده است.
معاون آماد و پشتیبانی ارتش با اشاره به طرحهای لبیک نزاجا عنوان کرد: یکی از دستاوردهای این حوزه در طرحهای لبیک، طرح ذوالجناح است که ارتقاء تحرک و کارآمدی نیروهای نزاجا را به شایستگی فراهم کرده است.
وی تصریح کرد: طرح امام محمدباقر (ع) در حقیقت فاز اجرایی طرح ذوالجناح است که باید در قالب این طرح به خوبی از امانت مردم نگهداری شود، طرح امام محمدباقر (ع) بازوی اجرایی ذوالجناح است.
امیر سرتیپ دوم صارمی با اشاره به یکی دیگر از طرحها خاطر نشان کرد: طرح رعد، برای بهبود سامانه مهمات است. بیشترین مهمات در سطح کشور را نیروی زمینی ارتش دارد که با اقدام شایسته فرماندهان این حوزه، تمام مهماتی که در فضای باز بود و حجم بالایی را نیز شامل میشد به ذاقههای مهمات منتقل شده است.
انتهای پیام
نظرات