صادق زارع مهذبیه امروز، ۹ دیماه با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران حرکت عظیمی است که با رهبری امام خمینی (ره) و همراهی توده عظیم مردم به پیروزی رسید، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در زمان امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری به لطف و تفضل الهی مقاطع و دورههای حساسی را پشت سر گذاشته، بحرانها و اتفاقات و دسیسههای پیچیده داخلی و خارجی را مدیریت و خنثی کردیم و اکنون نیز باقوت و قدرت مسیر الهی خود را طی میکند.
معاون سیاسی ناحیه مقاومت بسیج سپاه ثارالله (ع) شیراز افزود: در طول این دوران دو اتفاق تاریخی، یکی حادثه عظیم و حرکت تاریخی مردم در نهم دیماه ۱۳۸۸ و دیگری قیام مردمی و سرنوشتساز مردم قم در نوزدهم دیماه ۱۳۵۶ از حیث شباهت و تأثیرگذاری در روند انقلاب قابلتوجه هستند و فارغ از وجوه مشترک این دو حادثه، مهمترین عنصر در این دو واقعه نقش «بصیرت» توده مردم تحت رهبری دینی جامعه یکی در زمان رهبری حضرت امام خمینی (ره) در جهت پیروزی انقلاب و دیگری در دوران رهبری حضرت آیتالله خامنه ای در راستای حفظ نظامی اسلامی و آرمانهای آن است.
وی در خصوص نامگذاری دهه بصیرت در کشور نیز بیان کرد: مرکز اسناد انقلاب اسلامی بر اساس وظیفه و رسالتی که بر عهده دارد، پیشنهاد میکند از ۹ دی تا ۱۹ دیماه هرسال بهعنوان «دهه بصیرت» نامگذاری شود، تا ضمن گرامیداشت این دو یومالله، عنصر اصلی و اساسی در مقاطع مختلف تاریخ انقلاب نیز که همان بصیرت است مورد توجه قرار گرفته و پیرامون آن تبیینها و فعالیتهای مختلف صورت پذیرد.
معاون سیاسی ناحیه مقاومت بسیج سپاه ثارالله (ع) شیراز، بصیرت را همچون چشم برای انسان تشبیه کرد و گفت: اگر بصیرت، بینش درست، چشمباز، هوشیاری لازم نداشته باشیم، نه درست منافع حقیقیمان را تشخیص میدهیم، نه درست راه رسیدن به این منافع را تشخیص میدهیم، نه درست آدمی را که باید این بار بزرگ را بر دوش بگیرد، میشناسیم. جوان باید نگاه دینی و سیاسی عمیق داشته باشد تا با هر شبهه کوچکی نلغزد، یا در زمینههای مسائل سیاسی اشتباه نکند.
وی با بیان اینکه بسیاری از افراد در حوادثی همچون فتنه سال ۸۸ لغزیدند، اضافه کرد: این افراد انسانهای بدی نبودند؛ اما بهخاطر کمبودن بصیرت از راه خود منحرف شدند. اگر بصیرت نبود، همان ایمان ممکن است انسان را به بیراهه بکشاند. کسی که علم ندارد، بصیرت درست ندارد به آنچه پیرامون او دارد میگذرد. گاهی اوقات میشود که انسان راه را عوضی طی میکند در نتیجه همه نیروی او نه فقط هدر میرود، بلکه انسان به کجراهه را میرساند و میکشاند.
زارع مهذبیه تصریح کرد: بصیرت به معنای شناخت حقیقت و قدرت درک صحیح امور است و در کشاکش بحرانها و مشکلات فردی و اجتماعی، جوهره، ظرفیت و باورهای افراد ظهور مییابد؛ در هنگام بروز بحرانهای فکری، اعتقادی، اجتماعی و سیاسی، توانایی تشخیص حق از باطل و درست از نادرست مشخص میشود و ریزشها و رویشهای بسیاری صورت میگیرد و باورهای فکری و ناگفتهها و واقعیات درون، بهصورت گفتار و رفتار بروز میکند، بنابراین باید دنبال راهکاری برای ثبات قدم و یافتن قوه درک حق و باطل، و سره و ناسره بود که بیتردید داشتن بصیرت، رمز و رازی غیرقابلانکار در ثبات فکری و استواری در حوادث گوناگون خواهد بود که با رعایت یکسری شرایط و بسترها حاصل خواهد شد.
معاون سیاسی ناحیه مقاومت بسیج سپاه ثارالله (ع) شیراز، رخدادهای روز نهم دیماه و فتنه سال ۸۸ را مورد توجه قرارداد و تأکید کرد: ۹ دی، روز بصیرت و میثاق مردم با ولایت، نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمانهای انقلاب ایستادهاند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابر تمام دنیای آنها خواهند ایستاد.
وی با بیان اینکه ملت همیشه در صحنه ایران در روز ۹ دی با پشتیبانی بهموقع از اسلام و ولایت ضمن خنثیکردن توطئههای دشمنان، بصیرت بالای خود را نشان دادند، اظهار کرد: این اقدام بهموقع ملت ایران تحسین رهبر معظم انقلاب را برانگیخت و اینگونه ۹ دی روز بصیرت نامگذاری شد. همچنین بصیرت، نوری است که موجب شناخت مسیر حق میشود تا انسانها با پیمودن آن، به قرب الهی و کامیابی و سعادت هر دو جهان نائل شوند و ارزش و عظمت انسانی خودشان را پیدا کنند و هرگز در سختیها و فتنهها راه را گم نکنند بهخصوص اینکه در روایات، تعابیر فوقالعادهای درباره بصیرت و بینش درونی وارد شده است.
معاون سیاسی ناحیه مقاومت بسیج سپاه ثارالله (ع) شیراز با یادآوری آیات و روایات درباره بصیرت اظهار کرد: از منظر قرآن کریم نیز سعادت و خوشبختی انسان در گرو بصیرت اوست و بینای واقعی کسی است که دارای بصیرت درونی باشد، در غیر این صورت کوری بیش نیست.
زارع مهذبیه با تأکید بر ایجاد امید د ر جامعه گفت: اگر امید در جامعه کاهش یابد، اعتماد عمومی، مشارکت عمومی و احساس امنیت نیز کاهش مییابد. بیان توسعه کشور در تمامی حوزهها علاوه بر ایجاد امید در جامعه میتواند اعتماد عمومی بهنظام و انقلاب را نیز گسترش دهد. توسعهها و پیشرفتهای بالغ بر چهل سال از زمان پیروزی انقلاب تاکنون بیان این میزان پیشرفت و موفقیت به مردم میتواند به ایجاد امیدآفرینی و نشاط در کشور منجر شود.
وی با بیان اینکه در زمان حاضر وضعیت کشور با یکسری دشواریهای اقتصادی که از سالها قبل وجود داشته است ولی با فشارهای آمریکا و همراهی برخی کشورهایی اروپایی تشدید شده، دچار مشکل شده است، گفت: در شرایط فعلی رسانههای خارجی با مدیریت اسرائیلیها و آمریکا و تأمین هزینه از سوی عربستان، شب و روز در حال سمپاشی علیه نظام جمهوری اسلامی بوده و مدام به دنبال تزریق یاس و ناامیدی در جامعه هستند تا مردم را دلسرد کنند و مانع حرکت و همراهی آنها با نظام جمهوری اسلامی شوند.
این کارشناس علوم سیاسی با اشاره به سیاهنمایی و گسترش ناامیدی در کشور توسط دشمنان، تأکید کرد: تمام تلاش آنها این است که یک نقطهضعف، عیب و یا مشکلی را در جایی پیدا کنند و به بزرگنمایی و برجستهکردن آن در اذهان بپردازند. کسی منکر برخی مشکلات و کمبودها در کشور نیست بههرحال در هر جامعهای مشکلات در کنار توانمندیها وجود دارد. همچنین رسانههای خارجی بههیچوجه به طرحهایی که در این زمان به بهرهبرداری میرسد و به رونق اقتصادی و اشتغالزایی منجر میشود، نمیپردازند و تنها به دنبال یافتن و برجستهکردن مشکلات هستند.
وی با بیان اینکه رسانههای داخلی باید با تلاش بیشتر به معرفی داشتهها و دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی بپردازند تا از این طریق چشمه امید را در جامعه به جوشش درآورند و مانع از دیدهنشدن نقاط قوت کشور شوند، بیان کرد: ملت ایران به فرموده امام خمینی (ره) ثابت کردند که میتوانند و تاکنون هم با وجود فعالیت بیش از ۴۰۰ کانال خبری ضدانقلاب توانستند در برابر هجمه سنگین علیه این کشور، بیش از چهار دهه ماندگاری داشته و روز به روز با سرعت بیشتری در تمامی عرصههای علمی، فرهنگی، پزشکی، نظامی، سیاسی، منطقه ای و هسته ای، نانو تکنولوژی داشته باشند.
معاون سیاسی ناحیه مقاومت بسیج سپاه ثارالله (ع) شیراز در پایان مشارکت در انتخابات را باعث ناامیدی دشمن و کور شدن چشم طمع دشمنان خارجی به این مرزوبوم دانست و بیان کرد: مشارکت در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در یازدهم اسفندماه امسال بسیار مهم و حیاتی است و مردم برگزارکننده اصلی انتخابات اسفندماه ۱۴۰۲ هستند و امیدواریم با ایجاد شور و نشاط سیاسی و همدلی بین آحاد مردم در سطح جامعه و برگزاری انتخابات بیطرف، شاهد افزایش حضور مردم در انتخابات باشیم.
انتهای پیام
نظرات