• شنبه / ۹ دی ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1402100905566
  • خبرنگار : 30057

بومی‌سازی دستگاه اندازه‌گیری زاویه تماس با یک هشتم قیمت نمونه وارداتی

بومی‌سازی دستگاه اندازه‌گیری زاویه تماس با یک هشتم قیمت نمونه وارداتی

یک شرکت دانش‌بنیان موفق به بومی‌سازی دستگاه اندازه‌گیری زاویه تماس شده که هزینه تمام‌شده ساخت آن یک هشتم نمونه وارداتی است.

به گزارش ایسنا، سید فرشید چینی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان زمینه‌های اصلی کاری و تحقیقاتی خود را تولید تجهیزات آزمایشگاهی، تولید سطوح نانو مهندسی شده (نظیر سطوح فوق‌آب‌گریز و سطوح فوق‌آب‌دوست)، ارائه مشاوره علمی و همچنین انجام تحقیقات مختلف در بخش‌های مذکور دانست و گفت: محصولات اصلی این شرکت، طیف وسیعی از دستگاه‌های اندازه‌گیری در زمینه‌های اندازه‌گیری زاویه تماس، کشش سطحی مایعات، کشش بین سطحی سطوح جامد، چسبندگی یخ به سطح و آزمون سیکل‌ دمایی به منظور بررسی دوام سطوح نانو مهندسی شده را شامل می‌شود.

وی همچنین نرم‌افزارهای تخصصی مرتبط با پارامترهای سطح را از دیگر محصولات این شرکت نام برد و یادآور شد: محصولات این شرکت با نمونه‌های مشابه خارجی و به طور خاص نمونه‌های آلمانی هم از نظر نرم‌افزاری و هم از نظر سخت‌افزاری برابری می‌کنند. کیفیت هم تراز با نمونه‌های مشابه خارجی باعث شده در بازارهای بین‌المللی ورود قابل قبولی داشته باشیم، به گونه‌ای که کشورهایی همچون بلژیک، تایوان، کانادا و ترکیه مقصد فروش محصولات ما هستند.

چینی، میزان صادرات محصولات این شرکت را سالانه حدود ۱۰ تا ۱۲ دستگاه عنوان کرد و ادامه داد: دستگاه اندازه‌گیری زاویه تماس سطح CAG-20 PE از محصولات پرفروش این شرکت در نمایشگاه ایران ساخت در سال گذشته است. این دستگاه نسخه حرفه‌ای خودکار برای اندازه‌گیری زوایای تماس استاتیک و دینامیک، اندازه‌گیری کشش سطحی و همچنین انرژی آزاد سطح است.

وی ادامه داد: از ویژگی‌های این دستگاه، اندازه‌گیری زاویه تماس استاتیک، پیشروی، پسروی، هیسترزیس، کشش سطحی و انرژی آزاد سطح، برخورداری از نرم‌افزار اختصاصی برای اندازه‌گیری زاویه تماس و کشش سطح، سیستم تزریق خودکار با کنترل نرم‌افزاری، سیستم تزریق ماژولار با سرنگ قابل تعویض، سیستم تصویربرداری پیشرفته با استفاده از دوربین سرعت بالا و لنز تله‌سنتریک، دارای قابلیت تنظیم زاویه دید دوربین به نمونه، دارای قابلیت تنظیم ارتفاع اتوماتیک محل قرارگیری نمونه و دوربین، با کنترل نرم‌افزاری، دارای قابلیت تنظیم موقعیت محل قرارگیری نمونه در راستای Y با کنترل نرم‌افزاری، قابلیت افزودن ماژول‌های کنترل دما، فشار و رطوبت، قابلیت افزودن ماژول حباب گرفتار و سازگاری با دستگاه تست دوام سطوح با سیکل دمایی است.  

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان، هزینه تمام شده ساخت دستگاه را چیزی حدود ۶ هزار دلار(۳۰۰ میلیون تومان) عنوان و خاطرنشان کرد: هزینه خرید نمونه‌های مشابه خارجی این محصول چیزی حدود ۵۰ هزار دلار تمام می‌شود و عملا با بومی‌سازی این محصول ۴۴ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی صورت گرفته است. این محصولات در هر جایی که پوشش نیاز داشته باشد، اعم از چرم، سرامیک، رنگ، پارچه و  ... کاربرد پیدا می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha