• جمعه / ۸ دی ۱۴۰۲ / ۱۹:۲۱
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402100805338
  • خبرنگار : 50026

بازگشت کارخانه قند قهستان به چرخه تولید

بازگشت کارخانه قند قهستان به چرخه تولید

ایسنا/خراسان جنوبی فرماندار شهرستان درمیان گفت: یکی از برنامه‌های دولت راه‌اندازی واحدهای نیمه‌تعطیل و تعطیل بوده است و امروز شاهد بازگشت کارخانه قند قهستان به خط تولید و چرخه اقتصادی هستیم.

مهدی فرجامی امروز (هشتم دی ماه) در مراسم آغاز به کار دوباره شرکت قند قهستان، اظهار کرد: پشت این اتفاق مهم، حمایت مسؤولان شهرستان، استاندار و توجه ویژه رئیس‌ جمهوری بوده است. برای راه‌اندازی دوباره این کارخانه، صدها ساعت جلسه و تعداد زیادی بازدید میدانی انجام شده و خیلی‌ها معتقد بودند که این کار نشدنی است.

وی با اشاره به به‌روزرسانی خطوط تولید و انجام تعمیرات لازم در بنا و تأسیسات این کارخانه، بیان کرد: تأمین مواد اولیه شکر و تعویض پروانه به تولید شکر سفید از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده است. راه‌اندازی خطوط تولید صنایع وابسته و کسب جواز برگزاری آزمون برای جذب نیروی انسانی با هدف اشتغال‌زایی در دستور کار است و پیگیری می‌شود.

او درباره ظرفیت‌های شهرستان درمیان، گفت: امروز تعداد گلخانه‌های این شهرستان به ۱۲ واحد افزایش یافته و در حوزه مرمت قنات ۹۳ رشته احیا شده است، در حوزه صمت، پیشرفت‌های چشمگیری از جمله رونق صنعت آجر و بتن حاصل شده و در زمینه احداث نیروگاه‌های خورشیدی اتفاق‌های خوبی رخ داده است. اکنون ۱۱ طرح به ازرش ۶۷ میلیارد تومان در دست اجراست که نیازمند توجه ویژه است.

نورالدین عظیمی مدیرعامل کارخانه قند قهستان نیز گفت: این واحد تولیدی در سال هزار و سیصد و سی هشت به منظور رشد اقتصادی منطقه بنا شد و در سال هزار و سیصد و چهل با ظرفیت مصرف پاتصد تن چغندرقند در روز فعالیت خود را آغاز کرد.
وی با اشاره به عدم مدیریت صحیح کارخانه، افزود: متأسفانه در سال ۱۳۹۲ شاهد تعطیلی کامل این واحد تولیدی بودیم که باعث ایجاد گلایه‌مندی بین اقشار مردم شد، اما امروز بعد از یک دهه مطالبه مردمی و پیگیری مسئولین شاهد راه‌اندازی مجدد آن با ظرفیت مصرف بیش از هزار تن چغندرقند و تصفیه حدود دویست تن شکر خام هستیم.
مدیرعامل کارخانه قند قهستان بیان اینکه افزایش ظرفیت تولید با محوریت تصفیه شکر خام و صادرات شکر سفید به صورت عبور موقت در دست پیگیری است، گفت: این امر نیازمند توجه مسئولین در تأمین مواد اولیه شکر خام می‌باشد؛ راه‌اندازی مجدد این کارخانه برای حدود دویست نفر اشتغال‌ زایی کرده که توسعه آن با به کارگیری ظرفیت کشاورزی منطقه و ایجاد خط تولید صنایع وابسته، زمینه اشتغال سه هزار نفر فراهم خواهدشد.
عظیمی اظهار کرد: «تبدیل شرکت قند قهستان به مجتمع کشت و صنعت و ایجاد مزرعه تولید برق خورشیدی از راهکارهای توسعه بوده و توجه به زمینه خوب تجارت در نزدیکی به کشور افغانستان و ایجاد مهاجرت معکوس در راستای راه‌ اندازی بازارچه مبادلات تجاری در کنار کارخانه که درحال انجام است نیازمند کمک مسئولین می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha