«وحید معدنی» امروز (هفتم دیماه)، در نشست تخصصی میز ملی میگو که در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان برگزار شد، با اشاره به پرداخت تسهیلات به پرورش دهندگان میگو، اظهار کرد: پرورش دهندگان با مراجعه به پایگاه اینترنتی سیتا به نشانی cita.maj.ir مدارک خود را بارگذاری کنند.
وی عنوان کرد: با همکاری بنیاد برکت نیز تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی تا سقف ۲۰ میلیارد تومان به پرورش دهندگان پرداخت میشود. این تسهیلات زیرساختی و سرمایه جاری، بر اساس نوع طرح و میزان تولید است.
مدیر کل دفتر میگو سازمان شیلات ایران بیان کرد: صادرات محور بودن میگوی پرورشی و افزایش بازارهای جهانی مهم است که تولیدکنندگان باید به آن توجه ویژهای داشته باشند.
هرمزگان دارای ۱۱ هزار هکتار مزرعه پرورش میگو است/ تولید سالانه ۲۰ هزار تن میگو
«مسعود بارانی» مدیرکل شیلات هرمزگان هم در این نشست گفت: در دور نخست سفر ریاست جمهوری به هرمزگان هزار میلیارد تومان برای تامین برق مراکز پرورش میگو مصوب شد که تاکنون به شش مرکز برق رسانی شده است و تامین برق مراکز دیگر نیز در دستور کار است.
وی، با ذکر این نکته که سطح زیر کشت میگوی پرورشی استان هرمزگان ۱۱ هزار هکتار است که سالامه ۲۰ هزار تن محصول را تولید میکنند، عنوان کرد: امسال چهار هزار هکتار به سطح زیر کشت مزارع پرورش میگوی استان افزوده میشود.
مدیرکل شیلات استان هرمزگان، بیان کرد: کشت میگوی متراکم یکی از روشهای جدید برای افزایش تولید است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
افزایش بازارهای جهانی برای صادرات میگو در دستور کار است
«خلیل قاسمی» رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان نیز در این نشست گفت: افزایش بازارهای جهانی برای صادرات میگوی پرورش در دستور کار است و برای این مهم افزایش کیفیت محصولات تولیدی و تقویت بازاریابی در دستور کار است.
وی با بیان این نکته که یکی از پیشنهادات ایجاد رینگ صادراتی و عرضه در بورس است، تشریح کرد: راهکارهای مرتبط با چالشهای پرورش دهندگان میگو و تسهیل صادرات از مهمترین مسائلی است که باید روی آن متمرکز شویم.
انتهای پیام
نظرات