• چهارشنبه / ۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۹:۵۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402100604426
  • خبرنگار : 30058

همکاری سه‌جانبه دانشگاه محقق اردبیلی، شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و کالج ابن‌سینای گرجستان

همکاری سه‌جانبه دانشگاه محقق اردبیلی، شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و کالج ابن‌سینای گرجستان

ایسنا/اردبیل تفاهم‌نامه همکاری مشترک آموزشی و پژوهشی سه‌جانبه دانشگاه محقق اردبیلی، شرکت کشت و صنعت و دام‌پروری مغان و کالج ابن‌سینای گرجستان منعقد شد.

اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ۶ دی در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک آموزشی و پژوهشی سه‌جانبه دانشگاه محقق اردبیلی، شرکت کشت و صنعت و دام‌پروری مغان و کالج ابن‌سینای گرجستان توجه به اقتصاد دانش‌بنیان را بسیار مهم دانست و افزود: در همین راستا دانشگاه محقق اردبیلی در لبیک به فرامین مقام معظم رهبری تلاش می‌کند.

وی با اشاره به تحصیل ۳ هزار دانشجوی کارشناسی‌ارشد، یک هزار دانشجوی دکتری و بیش از یک هزار و ۴۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه محقق اردبیلی، ادامه داد: همه توان علمی خود را در جهت برطرف کردن نیازهای استان به کار گرفته‌ایم.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به انجام تحقیقات نیازمحور و کاربردی تاکید کرد و گفت: بخش‌های اجرایی و تولیدی باید نیازها و مشکلات خود را احصا کرده و به دانشگاه ارائه دهند تا ما نیز بتوانیم پایان‌نامه و رساله‌های دانشجویی و پژوهش‌های پژوهشگران را به این سمت سوق دهیم.

وی به تقویت ارتباطات علمی بین‌المللی با کالج ابن‌سینای گرجستان تاکید و تصریح کرد: دانشگاه محقق اردبیلی دارای توان علمی بالایی است؛ بطوریکه در رتبه‌بندی اخیر ISC رتبه ۱۷ کشور را کسب کرده‌ایم. همچنین در رتبه‌بندی شانگهای در رشته مهندسی مواد رتبه اول کشور و در رشته‌های مهندسی انرژی و علوم کشاورزی جزو هفت دانشگاه برتر هستیم.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به حضور ۵ دانشمند یک درصد برتر، ۱۶ دانشمند ۲ درصد برتر، پراستنادترین پژوهشگران علوم انسانی و اساتید و پژوهشگران برگزیده کشوری در این دانشگاه، خاطرنشان کرد: از این ظرفیت در راستای رفع نیازهای استان استفاده خواهیم کرد.

وی بورس دانشجویان ترم آخر دارای رتبه‌های برتر توسط بخش‌های تولیدی و صنعتی را بسیار مهم دانست و گفت: در همین راستا از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان انتظار می‌رود به این حوزه ورود جدی داشته باشد.

در خصوص انتقال تجربه و دانش فنی حرفی برای گفتن داریم

صمد بهزاد مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان اینکه در خصوص انتقال تجربه و دانش فنی حرفی برای گفتن داریم، گفت: امروز به این باور رسیده‌ایم که دانشگاه با مراکز تولیدی و صنعتی تعامل داشته باشد.

وی توانمندسازی نیروهای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان از طریق دانشگاه را بسیار مهم دانست و افزود: هر دو مجموعه در راستای احساس نیاز در کنار یکدیگر قرار دارند.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان اینکه این مجموعه دارای بیش از ۱۷ هزار هکتار زمین زراعی، ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار باغ و کارخانجات مختلف است، گفت: انتظار می‌رود در قالب این تفاهم‌نامه سه‌جانبه، امکان الگوبرداری از ظرفیت‌ها و فعالیت‌های کشت و صنعت و دامپروری مغان در کشورهای مختلف فراهم شود.

برگزاری تورهای آموزشی در کشت و صنعت و دامپروری مغان

حسن خانی رئیس مرکز شمالغرب کالج ابن‌سینای گرجستان با بیان اینکه این کالج در سال ۲۰۱۷ با مجوز وزارت ورزش و علوم گرجستان به منظور اعزام و پذیرش دانشجو، برگزاری همایش‌ها و دوره‌های کوتاه‌مدت و ارائه دانش‌های کاربردی و صلاحیت‌های حرفه‌ای تاسیس شد، گفت: این کالج با دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان پایلوت دانشگاه‌های شمالغرب همکاری داشته و در زمینه برگزاری همایش بین‌المللی تغییرات اقلیمی از منظر علوم انسانی در حال برنامه‌ریزی هستیم.

وی همچنین به برگزاری تورهای آموزشی در کشت و صنعت و دامپروری مغان تاکید کرد.

گفتنی است برگزاری همایش­‌ها، کنفرانس‌­ها، و سمینارهای آموزشی، کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی مهارت‌محور با دعوت از اساتید مورد تائید طرفین در زمینه‌های مختلف از قبیل دامپزشکی و کشاورزی و سایر رشته‌ها، برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت، سمینار و همایش‌های مشترک بصورت مجازی و آنلاین از طریق  سامانه LMS کالج ابن سینا، معرفی اعضای هیات علمی مرتبط با رشته‌های مورد توافق در رابطه با محورهای آموزشی، اجرای طرح‌های مشترک پژوهشی، حمایت از فناوری‌های نو و دانش‌بنیان و ایجاد سازوکار تجاری‌سازی محصولات آن، همکاری در حوزه‌های بین‌الملل و ایجاد زمینه صدور خدمات دامپزشکی و کشاورزی و سایر رشته‌های مورد توافق به سایر کشورها هدایت و حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلی به ویژه در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی در راستای نیازهای تحقیقاتی و غیره از موضوعات این تفاهم‌نامه می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha