• سه‌شنبه / ۵ دی ۱۴۰۲ / ۰۷:۴۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402100502801
  • خبرنگار : 71145

هلال احمر فلسطین: اسرائیل مراکز ما را هدف قرار داد/ کمک‌ها ۱۰ درصد نیازها را تامین‌ می‌کنند

هلال احمر فلسطین: اسرائیل مراکز ما را هدف قرار داد/ کمک‌ها ۱۰ درصد نیازها را تامین‌ می‌کنند

مسؤول هلال احمر فلسطین تاکید کرد: وضعیت بهداشتی در نوار غزه از همه جنبه‌ها چه خدمات آمبولانسی، بیمارستانی و یا حتی مراقبت از آوارگان در تمام مناطق نوار غزه بسیار دشوار است، زیرا کمک‌های دریافتی برای بیش از ۱۰ درصد نیازهای غزه کافی نیست.»

به گزارش ایسنا، عبدالجلیل حنجل، مسؤول هلال احمر فلسطین در مصاحبه‌ای با رادیو اسپوتنیک توضیح داد: «در شمال نوار غزه، مراقبت‌های بهداشتی کاملاً قطع شده‌است و همه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در نتیجه حملات ارتش اسرائیل از کار افتاده‌اند.»

وی تاکید کرد: «هلال احمر فلسطین یک مرکز درمانی تازه تأسیس داشت، اما ارتش اسرائیل آن را محاصره، منهدم و همه افراد حاضر در آن را دستگیر و بعداً تعدادی را آزاد کرد.»

حنجل خاطرنشان کرد: جنوب نوار غزه وضعیت بهتری نسبت به شمال ندارد، زیرا از ۳۵ بیمارستان، ۲۲ بیمارستان و مرکز درمانی از کار افتاده‌اند، در حالی که بقیه مراکز به دلیل قطع شدن تمام وسایل امدادرسانی، سوخت و سایر موارد اولیه زندگی با حداقل سطح ارائه خدمات کار می‌کنند.

حنجل خاطرنشان کرد که «بیمارستان‌ها نه تنها مجروحان، زخمی‌ها و بیماران را در خود جای داده‌اند، بلکه به مقر آوارگانی تبدیل شده‌اند که از شمال نوار غزه می‌گریزند».

حنجل افزود: «آغاز زمستان چالش‌های پیش روی آوارگان در جنوب نوار غزه را افزایش می‌دهد، زیرا کسانی که قبلاً فرار کرده بودند نمی‌توانستند چیزی به جز لباس‌هایی که می‌پوشیدند با خود ببرند، که این امر تقاضا برای پتو، وسایل گرمایشی و همچنین لباس را افزایش داد.

وی اشاره کرد «خیلی‌ها خوش شانس نبودند که به بیمارستان‌ها یا مراکز سرپناهی برسند، به همین دلیل در خیابان‌ها مستقر شدند و در میان این همه سرما و باران چادر برپا کردند.

حنجل در مورد ظرفیت هلال احمر فلسطین، با توجه به تمام اتفاقاتی که در حال رخ دادن است، تاکید کرد که آنها «در میان تمام کمبودهایی که از آن رنج می‌برند»، تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات انجام می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد به دلیل کمبود سوخت یا هدف قرار دادن کادر امدادرسانی توسط اشغالگران، تنها ۱۸ آمبولانس کار می‌کنند.

او از وجود همکاری با هلال احمر قطر برای ایجاد یک مرکز درمانی در رفح در نزدیکی گذرگاه آن با ۵۰ تخت و ارائه خدمات درمانی لازم برای مجروحان و بیماران خبر داد.

این مسؤول هلال احمر در پایان تاکید کرد: کمک‌هایی که وارد شده و می‌شود بیش از ۱۰ درصد نیاز نوار غزه را تامین نمی‌کند، قبلا روزانه تنها ۱۰۰ کامیون وارد می‌شد، در حالی که در سه روز گذشته تعداد کمتری را شاهد بودیم و این امر ارائه کمک‌ها را به رغم در دسترس بودن کارکنان انسانی با مانع روبه‌رو کرده‌است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha