• سه‌شنبه / ۵ دی ۱۴۰۲ / ۰۰:۰۵
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1402100502767
  • خبرنگار : 30057

در آیین افتتاحیه شبکه نخبگانی اساتید دانشگاه تهران مطرح شد

جزئیات اجرای پروژه‌ها از سوی اساتید و دانشجویان در رویداد «عرصه»

جزئیات اجرای پروژه‌ها از سوی اساتید و دانشجویان در رویداد «عرصه»

دبیر رویداد عرصه و مدیر شبکه نخبگانی عرصه با اشاره به جزئیات برگزاری نشست‌های رویداد عرصه گفت: برای برگزاری این نشست‌ها ۵۰۰ مساله احصا شده که آن‌ها را در اختیار اساتید قرار می‌دهیم تا به صورت مشترک با ۱۰ دانشجو از مقاطع مختلف آن را تبدیل به پروژه کنند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام محمد تنها در آیین افتتاحیه شبکه نخبگانی اساتید دانشگاه تهران با بیان اینکه این رویداد طی ۵ ماه در قالب اردوهای شبانه‌روزی برگزار خواهد شد، گفت: رویداد عرصه یک عملیات جمعی و حرکت کارگاهی است که با حضور اعضای هیأت علمی با سن کمتر از ۴۰ سال اجرایی می شود و در طی آن نشست هایی در قالب اردوی یک و نیم روزه برای اساتید حول محورهای حل مسئله، معرفت‌افزایی و تحول‌آفرینی برگزار خواهد شد.

وی محورهای این رویداد را در ۳ محور "حل مسائل کشور"، "تقویت و هویت بخشی دانشجویان" و "تحول دایم و اصلاح مستمر محیط های دانشگاهی" ذکر کرد و یادآور شد: شروع این رویداد با برگزاری نشست هایی در محورهای هویت بخشی به دانشجویان خواهد بود.

تنها اظهار کرد: برای این برگزاری این نشست ها ۵۰۰ مساله احصا شده است و آنها را در اختیار اساتید قرار می دهیم تا به صورت مشترک با دانشجویان آن را تبدیل به پروژه کنند.

مدیر شبکه نخبگانی عرصه با بیان اینکه هر استاد باید این پروژه ها را در قالب تیم های ۱۰ نفره اجرایی کند، خاطرنشان کرد: از اساتید خواسته می شود که این پروژه ها را با یک دانشجوی دوره دکتری، یک دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و ۸ دانشجوی مقطع کارشناسی اجرایی کند.

وی تاکید کرد: اجرای تیمی این پروژه موجب می شود هم دانشجویان در کنار اساتید با حل مساله آشنا شوند و هسته های مساله محور تشکیل خواهد شد.

تنها با بیان اینکه در حال حاضر ۲۸۰ استاد نخبه در این شبکه عضو هستند، تاکید کرد: اولین جلسه این شبکه در ۲۱ دی ماه برگزار می شود.

به گزارش ایسنا، در رویداد شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران که با عنوان «عرصه» از سوی این نهاد با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و بنیاد ملی نخبگان برگزار و با حضور اعضای هیأت علمی با سن کمتر از ۴۰ سال یعنی اساتید متولد دهه‌های ۶۰ و ۷۰ شمسی طی ۵ ماه برنامه‌ریزی شده است، در هر ماه یک اردوی شبانه‌روزی یک و نیم روزه برای اساتید حول محورهای حل مسئله، معرفت‌افزایی و تحول‌آفرینی برگزار خواهد شد.

در رویداد «عرصه» با بهره‌گیری از ظرفیت اساتید پیشکسوت مسلط به مقوله‌های معرفتی از حوزه و دانشگاه، مسائل معرفتی و هویتی با این اساتید جوان در میان گذاشته می‌شود.

در این رویداد، میزهای تخصصی حل مسائل کشور و نشست‌های صمیمانه و همچنین کرسی‌های آزاداندیشی و مناظره با حضور اساتید جوان برگزار می‌شود تا اساتید از تخصص‌های مختلف، مسائل کشور را با همدیگر مرور کنند و به بررسی و گفت‌وگو درباره ابعاد چند لایه مشکلات چندوجهی کشور بپردازند.

رویداد شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران پس از پنج ماه برگزاری اردوهای مستمر، با گردهمایی ۴۰۰ استاد جوان دانشگاه تهران در مشهد مقدس پایان می‌یابد. البته این سیر تعالی‌بخشی اساتید جوان با طراحی رویدادهای نو که با مشارکت و خلاقیت خود اساتید صورت می‌گیرد، استمرار پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha