• دوشنبه / ۴ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402100402376
  • خبرنگار : 50225

دبیر شورای سلامت اهواز عنوان کرد

وضعیت بحرانی عرضه قلیان در پارک‌های اهواز/ تله‌گذاری برای شناسایی پشه "آئدس" در اهواز

وضعیت بحرانی عرضه قلیان در پارک‌های اهواز/ تله‌گذاری برای شناسایی پشه "آئدس" در اهواز

ایسنا/خوزستان دبیر شورای سلامت اهواز با بیان اینکه وضعیت عرضه قلیان در پارک‌های اهواز به ویژه در بلوارهای ساحلی، بحرانی است، گفت: مقرر شده است شهرداری اهواز با قید فوریت و به صورت مستمر، پاکسازی پارک‌ها و فضای سبز را انجام دهد و گزارش ماهانه را به فرمانداری و دبیرخانه شورای سلامت ارسال کند اما متاسفانه گزارشی به بهداشت ارائه نشده است.

دکتر شایسته شمی‌پور در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی اهواز که امروز (۴ دی‌ماه) در فرمانداری اهواز برگزار شد، در خصوص ساماندهی پسماندهای عفونی مراکز پزشکی و درمانی اظهار کرد: جلسه کارگروه مدیریت پسماند در ۵ آذرماه در استانداری برگزار و تعرفه‌ها تعیین شد. قرارداد با شرکت پیمانکار منعقد شده است و این شرکت این ماه کار را آغاز خواهد کرد تا مشکل پسماند عفونی حل شود.

وضعیت بحرانی عرضه قلیان در پارک‌های اهواز

به گزارش ایسنا، وی افزود: با توجه به بحرانی بودن وضعیت عرضه قلیان در پارک‌های اهواز به ویژه در بلوارهای ساحلی غربی و شرقی مقرر شده است شهرداری اهواز با قید فوریت و به صورت مستمر، پاکسازی پارک‌ها و فضای سبز را انجام دهد و گزارش ماهانه را به فرمانداری و دبیر خانه شورای سلامت ارسال کند اما متاسفانه گزارشی به بهداشت ارائه نشده است.

دبیر شورای سلامت اهواز در خصوص آتش‌سوزی لندفیل سایت برومی گفت: قرار شده است اداره حفاظت محیط زیست با بررسی مجدد محل، راهکاری برای کنترل آتش‌سوزی ارائه دهد و خاکریزی و خاموش کردن آتش‌سوزی توسط شهرداری انجام شود اما در این زمینه هم گزارشی ارائه نشده است.

با شهرداری اهواز در مسائل بهداشتی مدارا نمی‌شود

شمی‌پور عنوان کرد: متاسفانه شهرداری در تمام مدیریت‌ها به جز سازمان پسماند در حوزه سامان‌دهی سگ‌های بلاصاحب، گزارشی به بهداشت ارائه نمی‌دهد.

وی تصریح کرد: بهداشت ناظر بر فعالیت‌های شهرداری است و شهردای موظف است گزارش‌ها را ارائه دهد در غیر این صورت باید به دادگاه معرفی شود. وقتی مرکز بهداشت مشکلی می‌بینید وظیفه دارد شکایت کند و شهرداری در مراجع قضایی توضیح و توجیه را ارائه دهد و اگر مرکز بهداشت شکایت نکند ترک فعل کرده است.

دبیر شورای سلامت اهواز گفت: در این مدت بسیار سعی کردم با شهرداری‌ها مدارا کنم اما از این به بعد در مورد مسائل بهداشتی این گونه نخواهد بود و وظیفه دارم در مورد وجود مسائل بهداشتی، شکایت کنم.

وی با اشاره به حفاری‌های نیمه‌تمام شبکه فاضلاب در خیابان‌ها بیان کرد: شرکت آبفا باید پیگیری لازم برای تسریع در ترمیم نوار حفاری‌ها را انجام دهد اما باز هم گزارشی در این زمینه به دست ما نرسیده است.

ادامه پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون

دبیر شورای سلامت اهواز با اشاره به آغاز پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون از ۲۰ آبان‌ماه و ادامه اجرای آن تا ۱۵ دی‌ماه عنوان کرد: انتظار می‌رود در مدت باقی‌مانده اجرای این طرح، اطلاع‌رسانی لازم به کارمندان انجام شود تا برای بررسی به مراکز بهداشت مراجعه کنند.

وی افزود: انتظار می‌رود برای تبلیغات محیطی، همکاری شود. شهرداری اهواز چند بنر به این موضوع اختصاص داده است اما انتظار می‌رود بیلبوردهای بزرگ شهری برای مسائل فرهنگی و بهداشتی اختصاص داده شوند.

لزوم انجام معاینات دوره‌ای برای کارکنان سازمان پسماند

شمی‌پور در خصوص وضعیت فعالیت زباله‌گردها گفت: کارکنانی که در سازمان مدیریت پسماند فعالیت می‌کنند باید معاینات دوره‌ای را انجام دهند زیرا  در خطر ابتلا به یک سری بیماری‌های منتقله هستند.

لزوم جمع‌آوری زباله‌ها برای مقابله با پشه آئدس

وی تصریح کرد: بیماری‌های نوپدیدی مانند بیماری ناشی از نیش زدن پشه آئدس وجود دارد. پشه آئدس عامل بروز تب دانگی و یک عامل خطرناک است؛ این پشه‌ها در گندآب‌ها، تالاب‌ها و محیط‌هایی که زباله وجود دارد رشد می‌کند و تشخیص آن بسیار مشکل و درمان آن مشکل‌تر است.

دبیر شورای سلامت اهواز گفت: متاسفانه این پشه وارد ایران شده است و احتمال ورود آن به استان خوزستان وجود دارد. تله‌گذاری انجام شده اما هنوز پیدا نشده است بنابراین جمع‌آوری زباله ها بسیار مهم است.

شمی‌پور عنوان کرد: جمع‌آوری نکردن مناسب زباله یا زباله‌گردها موجب اعتراضات مردمی می‌شود و در این شرایط، وارد فاز امنیتی می‌شویم. به طور مثال در مجاورت خوابگاه بوستان وضعیت اسف‌بار است و دانشجویان به بهداشت مراجعه کردند و مجبور شدم شهرداری را به دادگاه معرفی کنم.

مرگ ۲۲ جوان در پی حوادث ترافیکی ۶ ماه نخست امسال در اهواز

وی با اشاره به تلفات ناشی از حوادث ترافیکی گفت: متاسفانه تعداد زیادی از مرگ‌های سنین جوانی به دلیل حوادث ترافیکی رخ می‌دهند. ما می‌خواهیم فرزندآوری رواج یابد و جمعیت جوان بیشتر شود و از اینکه کشور به سمت پیری و سالمندی می‌رود نگران هستیم اما بسیاری از جوانان به دلیل حوادث ترافیکی از بین می‌روند و باید جلوی این اتفاقات گرفته شود.

دبیر شورای سلامت اهواز بیان کرد: در شش ماهه نخست امسال ۲۲ جوان به دلیل حوادث ترافیکی در اهواز جان باخته‌اند که باید تلاش بیشتری برای کاهش این حوادث انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha