علی حسن مظاهری روز دوشنبه چهارم دی ماه ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران افزود: یکی از رویکردهای کمیته امداد توسعه مشارکت های مردمی به منظور جلب کمک ها و حمایت های بیشتر مردم و خیران نیکوکار جهت ارائه خدمت بهتر به نیازمندان است.
وی اظهارکرد: طرح های مشارکتی زیادی از جمله زکات، صدقات، جشن های نیکوکاری و عاطفه ها، اطعام نیازمندان و اکرام ایتام و محسنین به منظور توسعه کمک های مردمی، در کمیته امداد در حال انجام است.
رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مردم نوع دوست و خیراندیش کهگیلویه و بویراحمد در سال گذشته بیش از سه میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان صدقه به نیازمندان پرداخت کرده اند.
مظاهری تصریح کرد: صدقات جمع آوری شده در بخش های درمانی، فرهنگی، جهیزیه، عمرانی و... برای مددجویان و نیازمندان هزینه می شود.
وی ادامه داد: یکی از مهم ترین روش های جمع آوری صدقات استفاده از کد کیو آر است که در این روش هر مشترک صندوق صدقات میتواند با داشتن کد ( QR) اختصاصی خود و با استفاده از گوشی همراه به آسانی نسبت به پرداخت صدقه اقدام کند.
رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: این روش یکی از راههای پرداخت صدقه در کنار سایر روشها است و از مزایای آن میتوان به راحتتر پرداخت کردن صدقه، امکان پرداخت در هر زمان و مکان و تسریع در کمک رسانی به نیازمندان اشاره کرد.
مظاهری با تقدیر از مردم خیر و نیکوکار کهگیلویه و بویراحمد به واسطه همراهی در برنامه های کمیته امداد، گفت: این نهاد، در مسیر خدمت رسانی صادقانه به نیازمندان از هیچ کوششی دریغ نمی کند و اعتماد سازی مهم ترین اولویت آن در بخش مشارکت های مردمی است.
به گزارش ایسنا، وی شفاف سازی را مهم ترین دلیل اعتماد مردم به کمیته امداد عنوان و بیان کرد: اعتماد سازی مهم ترین دستاورد کمیته امداد است و افزایش کمک ها و مشارکت های مردم نیکوکار در کمک به محرومان دلیلی بر این اعتماد است.
انتهای پیام
نظرات