نادر مزینی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: توزیع دقیق خدمات و نهادههای کشاورزی به منظور اجرای الگوی کشت از دیگر هدفهای کاربردی سامانه سامکا است و کشاورزان جهت ثبت اطلاعات مکانی باید به هفت کارگزاری جهاد کشاورزی غیردولتی مراجعه کنند.
وی افزود: کشاورزان پس از ثبت اطلاعات در سامانه سامکا و دریافت حواله الکترونیک میتوانند با مراجعه به کارگزاریهای توزیع کود، نسبت به دریافت سهمیه کود شیمیایی یارانه دار خود اقدام کنند.
رئیس اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی کاشان، تصریح کرد: سامانه سمکا، فقط در ارتباط با ترسیم محدوده زمینهای کشاورزی نیست که سنجش از راه دور از جمله قابلیتهای این سامانه است و مبنای آمار ما خود اظهاری بهرهبرداران است و برای جمعآوری اطلاعات از ابزارهای دقیق نظیر GPS استفاده میشود.
مزینی گفت: اطلاعات توصیفی نظیر مشخصات مالک، ابعاد زمین و نوع محصول نیز تهیه شده و در سامانه اطلاعات مکانی و توصیفی زمینهای کشاورزی کشور ثبت میشود و برای سرعت بخشی در اجرای این فرآیند، ثبت این اطلاعات توسط شرکتهای غیردولتی بخش کشاورزی انجام میشود.
وی افزود: توزیع سیستمی نهادههای دامی و استفاده از ظرفیت تولید کارخانههای خوراک نیز با استفاده از اطلاعات سامانه بازارگاه به همین منظور آغاز شده است.
رئیس اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی کاشان، تصریح کرد: به منظور آَشنایی بهرهبرداران حوزه کشاورزی با سامانههای بازارگاه و سامکا، کارگاههای آموزشی با حضور کارشناسان در مناطق مختلف شهرستان کاشان برگزار میشود.
حدود هشت هزار بهرهبردار در حوزه کشاورزی شهرستان کاشان فعالیت میکنند و از مجموع ۲۰ هزار هکتار زمین کشاورزی، حدود چهار هزار هکتار زمین زراعی، ۹ هزار هکتار باغی و مابقی نیز زمینهای از آب افتاده و آیش هستند.
انتهای پیام
نظرات