به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه گاردین، کارشناسان حقوقی میگویند که برخی از این کمپینها ممکن است طبق قانون مالیات ایالات متحده غیرقانونی باشند، اما این امر به ندرت بر روی اهداکنندگان مالی مرتبط با اقدامات رژیم صهیونیستی اعمال میشود.
در حالی که قبلا کمکهای گروههای مردمنهاد یا افراد ثروتمند ایالات متحده به شهرکهای غیرقانونی در اراضی اشغالی فلسطین گزارش شده است، بستر سرمایهگذاری ایجادشده از سوی ایزرئیلگیوز که به یک شبکه بینالمللی نهادهای غیرانتفاعی مرتبط متصل است، ممکن است به اهداکنندگان مالی کوچکتر در ایالات متحده و فراتر از آن اجازه دهد تا از تخفیف مالیاتی برای تقویت جنگ و شهرکسازی در سرزمینهای اشغالی استفاده کنند.
این افشاگریها در بحبوحه بحران انسانی فزاینده ناشی از حملات رژیم صهیونیستی و کشته شدن غیرنظامیان در غزه، و همچنین به راه افتادن کمپینهایی در ایالات متحده برای اجرای قوانینی صورت میگیرد که باید مانع از تأمین اعتبار شهرکهای غیرقانونی شوند.
طبق یافتهها، «ایزرئیلگیوز» یک شرکت فناوری رژیم صهیونیستی است که در سال ۲۰۰۹ به دست جاناتان بن-دور و جوزف گیتلر، کارآفرینهای صهیونیست تاسیس شد. این نوع سایتها به کاربرانی از آمریکا، کانادا، اتحادیه اروپا، انگلیس و استرالیا اجازه کمک مالی و برخورداری از تخفیف مالیاتی را میدهد و در کل یک جریان «پول کثیف» که جریانهای مالی آنها مشخص نیست، ایجاد میکند.
روزنامه گاردین دستکم ۴۵۰ مورد کمپینهای جمعآوری کمک مالی را شناسایی کرده که در حال حاضر روی این وبسایت قرار دارند. حدود ۲۰۴ مورد از آنها که بعد از هفتم اکتبر راهاندازی شدند، برای تامین مالی تجهیزات تاکتیکی یا حمایت لجستیکی هستند. ذینفع این کمکها، نظامیان رژیم صهیونیستی، یگانهای نظامی خاص رژیم صهیونیستی یا جوخههای چریکی مرتبط با جوامع صهیونیست است و از جمله شامل بسیاری از گروههای مرتبط با شهرکسازیهای غیرقانونی در کرانه باختری میشود.
جامعه بینالمللی، شهرکهای صهیونیستنشین کرانه باختری را غیرقانونی میداند، اما کابینه تندرو بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در ماه ژوئن اعلام کرد که قصد دارد ساخت و سازها را گسترش دهد.
براساس گزارش گاردین، اهداکنندگان از هفتم اکتبر که عملیات فلسطینی طوفان الاقصی علیه صهیونیستها شروع شد، ۵.۳ میلیون دلار به ارتش رژیم صهیونیستی، گروههای چریکی و شبهنظامی یا شهرکنشینهای صهیونیست کمک مالی کردهاند. بخش زیادی از این اهداکنندگان ساکن آمریکا هستند.
انتهای پیام
نظرات