به گزارش ایسنا، این مقام صهیونیست اعلام کرد، ۸۷ منزل از مجموع ۱۵۵ منزل این شهرک در الجلیل به دلیل حملات از لبنان قابل سکونت نیستند.
بر اساس گزارش سایت صدی البلد، این مقام صهیونیست همچنین گفت، بیشتر خانهها در واقع دیگر قابل سکونت نیستند و این بدین معناست که بخش زیادی از کیبوتص ویران شده است.
از سوی دیگر، گیورا زلتس، رئیس شورای منطقهای الجلیل از نحوه برخورد دولت رژیم صهیونیستی با تنشها در جبهه شمال در مرزهای با لبنان انتقاد و تاکید کرد، وضعیت در شمال باید به عنوان «یک جنگ به تمام معنا» تلقی شود.
زلتس پس از گذشت دو ماه از تخلیه ساکنان مرزهای شمالی از منازلشان از دولت رژیم صهیونیستی انتقاد کرد و گفت: دولت اسرائیل یک کمربند امنیتی در شمال به عرض حدود ۱۰ کیلومتر، از حرمون تا رأس الناقوره و تا دریا ایجاد کرده است.
وی همچنین افزود، ساکنان بسیار زیادی در این کمربند زندگی میکنند اما تعدادی از آنها از آنجا رفتهاند. زمانی که یک تانک «مرکاوا -۴» سه گلوله نزدیک محله جدیدی که تازه ساخته شده شلیک میکند تمام در و پنجرهها میشکنند.
طی هفتههای اخیر مرزهای لبنان و سرزمینهای اشغالی شاهد تبادل آتش میان حزبالله و ارتش رژیم صهیونیستی بوده است. طی هفت روز آتشبس میان رژیم اشغالگر و مقاومت فلسطین آرامش نسبی در این منطقه حکمفرما شد، اما در پی ازسرگیری تجاوزات به نوار غزه، حملات متقابل میان حزبالله و رژیم اشغالگر نیز بار دیگر شدت گرفت.
رسانههای عبری گزارش دادهاند که از زمان آغاز نبرد طوفانالاقصی و شلیک موشک از جنوب لبنان، چند افسر و نظامی صهیونیست کشته و نیروهای اشغالگر مجبور به تخلیه هزاران شهرکنشین از شمال فلسطین اشغالی شدند. تعدادی از شهرکنشینان هم به صورت داوطلبانه شهرکها را ترک کردند.
اخیرا رسانههای عبری فاش کردند که این شهرکنشینان صهیونیست حاضر به بازگشت به خانههایشان نیستند و میگویند که کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر توجهی به سرنوشت آنها نداشته و آنها را رها کرده است.
پیشتر نیز روزنامه فایننشال تایمز اعلام کرده بود، آمریکا، انگلیس و فرانسه در تلاشی دیپلماتیک برای جلوگیری از بروز درگیری همهجانبه میان مقاومت لبنان و رژیم صهیونیستی، در حال بررسی راههایی برای متقاعد کردن حزبالله به عقبنشینی از مرز لبنان و فلسطین اشغالی هستند.
انتهای پیام
نظرات