نجات خیری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: دستگاه «سی تی آنژیوگرافی» با دقت ۱۶۰ دتکتور با ارز دولتی به مبلغ ۸۵ میلیارد ریال و دستگاه «یو پی اس» به مبلغ سی میلیارد ریال با ظرفیت ۱۲۰ کیلوولت آمپر از محل کمکهای محمدرضا خدابخش، خیر نیکوکار خریداری شده است.
وی افزود: دستگاه سی تی آنژیوگرافی یکی از تجهیزات مهم بیمارستانی است که برای تشخیص و درمان بیماریهای قلبی و عروقی استفاده میشود و امید داریم در کمترین زمان ممکن این دستگاه را وارد چرخه خدمت کنیم.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی کاشان با تقدیر از خیران سلامت، تصریح کرد: سی تی آنژیوگرافی قلب (CTA) یک روش تشخیصی جدید و غیرتهاجمی است که برای تشخیص گرفتگیهای عروق خونی و بیماریهای مربوط به آن کاربرد دارد و جایگزینی برای آنژیوگرافی تهاجمی است.
خیری گفت: سی تی آنژیو برای تشخیص و ارزیابی بسیاری از بیماریهای عروق خونی یا شرایط وابسته به آن شامل تومورها، جراحات، گرفتگیها، آنوریسمها، پارگی عروق، لختههای خونی، رگهای خونی نامنظم مانند انواع ناهنجاریهای عروق، ناهنجاریهای مادرزادی(مربوط به زمان تولد) سیستم قلبی، عروقی استفاده میشود.
وی افزود: این دستگاه، بهعنوان تنها دستگاه سی تی اسکن با کیفیت تصویر ۱۶۰ اسلایس در منطقه مرکزی ایران است که علاوه بر منطقه شمال استان اصفهان به بیماران استانهای مجاور و حتی بیماران خارج از کشور خدمت ارائه میکند و فرصتی برای توسعه صنعت توریسم درمانی است.
انتهای پیام
نظرات