• پنجشنبه / ۳۰ آذر ۱۴۰۲ / ۱۶:۴۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402093021598
  • خبرنگار : 71496

سازمان جهانی بهداشت: هیچ مدرکی درباره استفاده حماس از بیمارستان‌ها برای اهداف نظامی ندیدیم

سازمان جهانی بهداشت: هیچ مدرکی درباره استفاده حماس از بیمارستان‌ها برای اهداف نظامی ندیدیم

نماینده سازمان جهانی بهداشت در مناطق فلسطینی، شرایط نوار غزه را غیر قابل تصور خواند و تاکید کرد، هیچ مدرکی دال بر استفاده جنبش حماس از بیمارستان‌ها برای اهداف نظامی مشاهده نکرده است.

به گزارش ایسنا، نماینده سازمان جهانی بهداشت در مناطق فلسطینی امروز پنج‌شنبه اظهار کرد: در صورت تعطیل شدن بیمارستان المعمدانی، دیگر هیچ بیمارستانی در شمال نوار غزه وجود ندارد و ما خواهان برقراری آتش‌بس برای ازسرگیری خدمات بهداشتی ضروری و نیز توقف کشتارها هستیم.

نماینده سازمان جهانی بهداشت شرایط بهداشتی نوار غزه را غیرقابل تصور خواند و گفت: بیمارستان الشفای غزه در عملیات‌های نظامی به شدت آسیب دیده و دچار ویرانی گسترده‌ای شده است.

او در ادامه گفت: لوازم پزشکی مورد نیاز بیمارستان المعمدانی را ارائه کردیم اما مشاهدات ما از این بیمارستان هولناک و ابعاد این فاجعه بسیار گسترده است.

این مسوول سازمان جهانی بهداشت ضمن ابراز نگرانی بابت استمرار بازداشت چهار نفر از نیروهای کادر درمان بیمارستان الشفا که یک هفته قبل بازداشت شدند، گفت: از هفتم اکتبر ۴۹۳ حمله به کادر درمان در مناطق فلسطینی را رصد کردیم که در نتیجه آن ۵۰۰ تن جان خود را از دست داده و حدود ۷۰۰ تن دیگر زخمی شدند.

به گزارش شبکه خبری الجزیره، او در بخش دیگری از صحبت‌های خود و بارد ادعاهای رژیم صهیونیستی، تاکید کرد: هیات سازمان هیچ مدرکی دال بر استفاده جنبش حماس از بیمارستان‌ها برای اهداف نظامی مشاهده نکرده است.

نماینده سازمان جهانی بهداشت با تاکید بر اهمیت دستیابی به آتش‌بسی انسان‌دوستانه برای انتقال سوخت و پزشکان به غزه جهت انجام عمل‌های جراحی و نجات جان انسان‌ها در این منطقه، درباره خطر گرسنگی در غزه گفت: امنیت غذایی در غزه وجود نداشته و سطح گرسنگی با افزایش تعداد آوارگان به ۱.۹ میلیون تن، بسیار بالا است.

او افزود: ما پیش‌بینی می‌کنیم در صورتی که آب پاک در غزه تامین نشده و کمک‌های پزشکی به این منطقه وارد نشوند، برخی بیماری‌ها در غزه همه‌گیر شود، دوست ندارم از واژه بمب ساعتی استفاده کنم اما احتمال دارد در صورتی که نیازهای ساکنان غزه تامین نشود، به این وضعیت در غزه برسیم.

همچنین این نماینده سازمان جهانی بهداشت گفت: شرایط غزه فاجعه‌بار است و ما شیوع برخی بیماری‌های واگیردار و برخی بیماری‌های دیگر را در میان کودکان رصد کردیم.

او با اشاره به اینکه در غزه کمبود شدید کادر پزشکی وجود داشته و در بیمارستان‌ها هیچ تخت خالی وجود ندارد، گفت: بیمارستان‌های جنوب غزه مملو از بیمارها و زخمی‌ها است، به همین دلیل باید تلاش‌های بین‌المللی برای برپایی بیمارستان‌های صحرایی تقویت شوند.

همچنین این مسوول سازمان جهانی بهداشت گفت: تعداد زیادی از بیمارها در دو بیمارستان الشفا و المعمدانی به کمک‌های پزشکی فوری نیاز دارند و آنها باید به جنوب منتقل شوند.

او در پایان نیز گفت: از مجموع ۳۶ مرکز درمانی در غزه تنها ۹ مرکز به صورت محدود فعال بوده و همگی آنها در جنوب غزه قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha